(Poistunut julkaisusta)

Toyota-mekaanikko
Autokeskus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Tule kanssamme rakentamaan uutta! Avaamme Toyota-huollon Hyvinkäälle ja etsimme Toyota-mekaanikkoja monipuolisiin ja itsenäisiin tehtäviin. 

Olethan jo alan ammattilainen ja kerännyt kokemusta määräaikaishuoltojen lisäksi vian määrityksestä ja mekaanisesta korjauksesta. Hyödynnät mielelläsi nykytekniikkaa ja video check -työkalu ja erilaiset järjestelmät ovat sinulle momenttiavaimen ohella luontevia työvälineitä. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oman työn organisoimiseen. Arvostamme lisäksi yhteistyötaitoja, kehittymishalua, englannin kielen taitoa sekä joustavuutta. Aikaisempi Toyota-merkkikokemus luetaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn lisäksi toimivan työympäristön, jossa käytössäsi ovat nykyaikaiset työvälineet, alan huippua edustavat IT-järjestelmät sekä monipuoliset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Pääset työskentelemään suuressa ja viihtyisässä perheyrityksessä, jossa tukenasi on laaja ammattilaisten joukko. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 10-16 myyntipäällikkö Markus Mäkitalo, puh. 044 345 5460. Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja haet paikkaa osoitteessa www.autokeskus.fi/tyopaikat pikimmiten, mutta viimeistään 8.12.2019.