Torninosturinkuljettaja
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.3.2021

Pidätkö fyysisestä työstä ja koneiden käsittely on sinulle tuttua? Onko sinulla kokemusta betoniteollisuudesta tai olet alasta kiinnostunut tulevaisuudenlupaus? Asiakkaamme, Arkta Laatuseinä Oy etsii riveihinsä TORNINOSTURIKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan.

Arkta Laatuseinä Oy on betonielementtitehdas Heinolassa. Heidän päätuotteitaan ovat asuntotuotannon matalan energian ulkoseinäelementit ja väliseinäelementit eri tekniikoilla toteutettuina (parvekkeet, perustukset, teräsbetoniset pilarit, palkit, porraselementit, tukimuurielementit). Tuotteiden korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Inspectan SFS-sertifiointi. Paras osoitus osaamisesta ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa jo vuodesta 1984. 

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan alhaalta ohjattavan torninosturin käyttö. Nostat koneella betonielementtejä varastoon ja lastaat autoon. Sinun vastuullasi on myös lastattavan kuorman suunnittelu sekä elementtivaraston ylläpitotehtävät. Työsi vaatii siis tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulta löytyy noin 1-2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti ja torninosturin kuljettajan ajolupa takataskussasi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työllistyt Arkta Laatuseinä Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään päivätyönä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä ihmeessä hakemus sivuillamme www.amiko.fi. Lisätietojen tarpeessa voit olla yhteydessä Amikon Päiviin, p. 0504766545, paivi.toivonen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot