Torninosturinkuljettaja
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Pidätkö fyysisestä työstä ja koneiden käsittely on sinulle tuttua? Onko sinulla kokemusta betoniteollisuudesta tai olet alasta kiinnostunut tulevaisuudenlupaus? Asiakkaamme, Arkta Laatuseinä Oy etsii riveihinsä TORNINOSTURIKULJETTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Heinolaan.

Arkta Laatuseinä Oy on betonielementtitehdas Heinolassa. Heidän päätuotteitaan ovat asuntotuotannon matalan energian ulkoseinäelementit ja väliseinäelementit eri tekniikoilla toteutettuina (parvekkeet, perustukset, teräsbetoniset pilarit, palkit, porraselementit, tukimuurielementit). Tuotteiden korkean laadun takaavat ammattitaitoinen henkilökunta ja Inspectan SFS-sertifiointi. Paras osoitus osaamisesta ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet Etelä-Suomen suurimpien rakennusyhtiöiden kanssa jo vuodesta 1984. 

Sinun työtehtäviäsi tulee olemaan alhaalta ohjattavan torninosturin käyttö. Nostat koneella betonielementtejä varastoon ja lastaat autoon. Sinun vastuullasi on myös lastattavan kuorman suunnittelu sekä elementtivaraston ylläpitotehtävät. Työsi vaatii siis tarkkuutta ja huolellisuutta. Sinulta löytyy noin 1-2 vuoden työkokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla on voimassa oleva työturvallisuuskortti takataskussasi. 

Työt alkavat sopimuksen mukaan, ja työllistyt Arkta Laatuseinä Oy:n kirjoille vakituiseen työsuhteeseen. Työtä tehdään päivätyönä.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä ihmeessä hakemus sivuillamme www.amiko.fi. Lisätietojen tarpeessa voit olla yhteydessä Amikon Päiviin, p. 504766545, paivi.toivonen@amiko.fi.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1401697
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Heinola