Torninosturinkuljettaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.3.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme TORNINOSTURINKULJETTAJIA määräaikaiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen Espooseen.

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluu torninosturikuljettajan työt asiakasyritystemme työmailla pääkaupunkiseudulla. Töitä tarjolla alkuun noin 5 - 12 kk. Toivomme, että pystyt aloittamaan jo vko 17. 

Käytettävät koneet

Potain MD345

Korkeus – 36m
Puomi – 40m
Rata – 24jm

Liebherr 280 ECH-12

Korkeus – 36m
Puomi – 40m
Rata – 12jm

Hakijan profiili

Edellytämme torninosturinkuljettajan pätevyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vastuullista työskentelyotetta. Työ suoritetaan nimetyillä työmailla Espoossa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet täsmällinen, oma-aloitteinen ja luotettava työntekijä. Aikaisempi kokemus nostureista ja rakennustyömaan muista tehtävistä katsotaan eduksi. Oma auto ja ajokortti helpottavat työmaille kulkemista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat suoraan numerosta 040 689 3200.

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Vuokraamaamme henkilökuntaa löytyy esimerkiksi contact centereistä, rakennustyömailta ja teollisuushalleista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja meidänkin kurssiamme voit seurata Tukholman pörssissä. Noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Olemme myös ylpeitä Hyviä Työpaikkoja – auktorisoinnistamme, jonka edellytyksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353515
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki