(Poistunut julkaisusta)

Torninosturinkuljettaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

Etsimme nyt asiakasyrityksillemme TORNINOSTURINKULJETTAJIA määräaikaisiin ja kokopäiväisiin työsuhteisiin

Työtehtävän kuvaus

Työtehtäviisi kuuluu torninosturikuljettajan työt asiakasyritystemme työmailla pääkaupunkiseudulla.

Työ on keikkaluontoista, muun muassa sairaslomien sijaisuuksien paikkaamista sekä muita määräaikaisia tarpeita. Vuoroja on tarjolla toisinaan nopeallakin aikataululla, joten olethan työaikojen suhteen joustava.

Hakijan profiili

Edellytämme torninosturinkuljettajan pätevyyttä, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä vastuullista työskentelyotetta. Työ suoritetaan nimetyillä työmailla pääkaupunkiseudulla.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet täsmällinen, oma-aloitteinen ja luotettava työntekijä, ja pystyt ottamaan vuoroja vastaan lyhyelläkin varoitusajalla. Aikaisempi kokemus nostureista ja rakennustyömaan muista tehtävistä katsotaan eduksi. Oma auto ja ajokortti helpottavat työmaille kulkemista.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä saat suoraan numerosta 040 689 3200.

Me Uniflex Suomella olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen ja suorarekrytointeihin. Vuokraamaamme henkilökuntaa löytyy esimerkiksi contact centereistä, rakennustyömailta ja teollisuushalleista Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja meidänkin kurssiamme voit seurata Tukholman pörssissä. Noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Olemme myös ylpeitä Hyviä Työpaikkoja – auktorisoinnistamme, jonka edellytyksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.