Torninosturinkuljettaja keikkatöihin, Tampere
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajakseksi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Haussa torninosturinkuljettaja keikkatöihin Tampereelle! Etsimme kuljettajaa, joka on tarvittaessa valmis lähtemään lyhyelläkin varoitusajalla keikalle. Työ sopii esimerkiksi toisen työn ohelle.  Asiakasyrityksiemme kohteet ovat pääasiassa kerrostalotyömaita ja sijaitsemat Tampereella.

Työaika klo  7-15.30. Palkkaus sopimuksen ja ajettavan nosturin mukaan.

Tarjoamme Sinulle vaihtuvan työympäristön, jossa pääset verkostoitumaan alan yrityksiin luotettavan työnantajan palveluksessa. Mikäli olet kiinnostunut torninosturinkuljettajan keikkatyöstä, lähetä hakemus ja ole ystävällisesti yhteydessä rekrytoijaan, Juuli Friberg p. 040 5902825. Jos hakusessa on kokoaikainen kuljettajan paikka, katso muut avoinna olevat kuljettajan tehtävät.

avainsanat: rakennustyö, kokoaikatyö, torninosturinkuljettaja

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1188914
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.11.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere