(Poistunut julkaisusta)

Torninosturinajotaitoinen alamies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Nyt olisi töitä tarjolla torninosturinajotaitoiselle tekijälle, jolta luonnistuu lisäksi alamiehen työt ja sekä asennetta että intoa löytyy myös rakennustyömaan avustaviin tehtäviin. Työkohde sijaitsee Tampereen keskustassa.

Tässä työssä päivät ovat varmasti monipuolisia! Ajat torninosturia pääsääntöisesti toisen kuskin ruokatauot (n 1h/pvä), muina aikoina toimit alamiehenä tai työskentelet rakennusalan avustavien tehtävien, mm. kanto-, raivaus- ja siivoustyöt, parissa. Lisäksi nosturilla ajoa voi olla enemmänkin! 

Etsimämme tekijä on työn vaihtelevuudesta nauttiva, varmaotteinen ja reipas henkilö, jonka päivittäisessä työskentelyssä näkyy aito tekemisen meininki!

Tehtävä edellyttää torninosturinkuljettajan pätevyyttä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. 

Aloitus sopimuksen mukaan tammi-helmikuussa 2020. Työaika pääsääntöisesti ma-pe 7-15.30. 

Tarjolla loistava tilaisuus päästä työskentelemään mielenkiintoisella työmaalla monipuolisten tehtävien parissa mukavassa työporukassa! Hyvälle tekijälle mahdollisuus pitkään hommaan.

Voisiko tämä olla sinun paikkasi? Jätä hakemus verkkosivujemme kautta jo tänään, sillä haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön lödyttyä.

Lisätietoja tarvittaessa antaa HR-konsultti Juuli Friberg p. 040 590 2825 / juuli.friberg@workpower.fi.