(Poistunut julkaisusta)

Torninosturikuljettaja, Nurmijärvi
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme asiakasyrityksellemme torninosturikuljettajaa Nurmijärvelle. Työssä sinulla tulee olla torninosturikortti sekä aiempaa kokemusta maasta ohjattavan nosturin käsittelystä. Nosturia ajetaan kaukosäätimellä alhaalta ja työnkuvaan kuuluu myös muut elementtien ulkovaraston työt. Työt alkavat välittömästi soveltuvan henkilön löydyttyä. Mikäli uskot, että olet etsimämme henkilö olethan meihin yhteydessä mahdollisimman pian. Tarjoamme tarvittaessa majoitusmahdollisuuden.

Tarjoamme

- Asianmukaiset työvarusteet

- Kilpailukykyisen palkkauksen

- Mahdollisuuden kehittyä omalla uralla eteenpäin

Edellytämme

- Aiempaa kokemusta vastaavista töistä

- Torninosturikorttia

- Työturvallisuuskorttia

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Avainsanat: torninosturinkuljettaja nosturi rakennustyöt rakentaminen nostotyöt

Lisätietoja työstä antaa

Pavel Tukia

+358505829987

pavel.tukia@aaltovoima.fi  

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suosittelu videoihin

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY


Löydät meidät myös Facebookista

www.facebook.com/aaltovoima

 

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.