(Poistunut julkaisusta)

Torninosturiasentajia
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme

Sähköasennustaitoisia torninosturiasentajia 

YIT Kalusto Oy on YIT Oyj:n tytäryhtiö, joka on keskittynyt tarjoamaan työmaille erilaisia työmaakalustoon liittyviä vuokraus ja asiantuntijapalveluita. Me omistamme, hankimme, suunnittelemme ja ylläpidämme YIT:n infra- ja talonrakennuskalustoa sekä tarjoamme myös erilaisia asiantuntijapalveluita työmaille. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä torninostureiden ja työmaahissien asennustöihin erikoistuneen tiimin kanssa. 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Haemme Veikkolan kalustopisteeseemme kahta sähköasennustaitoista torninosturiasentajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu torninosturien ja rakennushissien asennus-, huolto- ja korjaustehtäviä sekä työmailla että varikolla. Perehdytämme sinut tehtävään, mutta odotamme sinulta jonkin verran kokemusta ja osaamista koneiden sähkö- tai korjaustöistä. Työ sijoittuu pääasiassa pääkaupunkiseudun työmaille, tehtävässä on kuitenkin jonkin verran matkustamista Suomessa. Korkealla työskentely on osa työtä, työturvallisuusosaaminen ja tiimityötaidot ovat kaikissa työvaiheissa ensi sijaisen tärkeää. 

Tehtävään sopiva pohjakoulutus on sähkö- tai konealan tutkinto. Innokas asenne, tehtävään soveltuva kokemus ja halu oppia alasta lisää ovat sinua kuvaavia piirteitä. 

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Jan Walleniukseen, puh. 040 722 5702

Hae tehtävään viimeistään 27.10.2019 ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!. Tutustumme hakemuksiin ja järjestämme haastatteluita jo hakuaikana, ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.