(Poistunut julkaisusta)

Torninostureiden kunnossapitoasentaja
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
Toimenkuva
Löytyykö sinulta teknistä päättelykykyä ja hyvät kädentaidot? Oletko kiinnostunut liikkuvasta ulkotyöstä?

Mikäli vastasit ylläolevii kyllä ja korkeat paikat eivät päätäsi huimaa on asiakkaallamme työpaikka juuri sinulle!

Asiakkaamme etsii itselleen henkilöä, jonka kouluttavat ammattitaitoiseksi torninostureiden kunnossapitoasentajaksi. Sinulta ei vaadita aikaisempaa kokemusta huolto / kunnossapito tehtävistä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus kasvaa "nokkamieheksi", joka vastaa omalta osaltaan myös töiden suunnittelusta ja jakamisesta.

Työssä tarkoitus vakinaistua määräajan jälkeen asiakkaamme kirjoille. Työ pitää sisällään 1pvä - 1 vko mittaisia reissuhommia eri työmaille, joten etsimme henkilöä joka valmis matkatyöhön.
Odotamme sinulta
Hakijoilta odotamme:
-oma auto käytössä
-valmius reissutyöhön
-itseohjautuvaa luonnetta

Eduksi laskemme:
-aikaisemman kokemuksen koneiden / laitteiden kunnossapitotehtävistä
-työturvakortti
-BE-ajokortti
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä Eezy VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita meille 03-873200 mikäli sinulla on jo hakemus. Laita hakemus pikaisesti, sillä haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuajan kuluessa. Muistathan liittää hakemukseesi CV:si, sillä se on käyntikorttisi meille.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoavayritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistäänoin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu
liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
Yli 12kk / tarkoitus vakinaistua
Lisätietoja
Teemu Remes, lahti@vmp.fi, 0447880850
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 29.03.2020 mennessä.