(Poistunut julkaisusta)

Torimyyjä / Kuorma-autonkuljettaja (Turku / Paimio)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019

Hakuaika 25.11.2019 – 08.12.2019

Asiakasyrityksemme etsii nopealla aikataululla kauttamme kokoaikaista TORIMYYJÄÄ / KUORMA-AUTONKULJETTAJAA Turkuun. Myyntikojuna toimivan kaluston asemapaikka on Paimiossa.

Torimyyjänä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti erilaisten leipomotuotteiden myyminen Turun kauppatorilla. Työnkuvaan sisältyy myös pakkaamista, kuorman purkamista ja tuotteiden esillepanoa. C-ajokorttia tarvitaan kaluston ajamiseen Paimiosta Turkuun ja takaisin. Etsimme työhön iloista, reipasta ja ulospäinsuuntautunutta henkilöä. Arvostamme työhön tarttuvaa asennetta sekä joustavuutta työaikojen suhteen. Aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä sekä hygieniapassi katsotaan eduksi.

Kyseessä on määräaikainen työsopimus alustavasti vuoden loppuun joulusesongin ajan. Viikoittainen työaika on 37,5 h, ja töitä tehdään aamu- ja iltavuorossa kauppatorin aukioloaikojen mukaan ma–la välillä. Työt alkavat heti / sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko tehtävästä? Toimi nopeasti ja hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Voit myös soittaa suoraan rekrytointikonsultti Roosa Huoviselle (puh. 050 411 0740) arkisin klo 9–15 välillä. Kaikki yhteydenotot Click Henkilöstöpalveluiden kautta.