(Poistunut julkaisusta)

Tool Hire Account Manager
Hilti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2018

Millainen tehtävä on kyseessä?

Haemme Account Manageria Itä-Suomeen osaksi konevuokraustoimialan myyntitiimiämme. Tehtävässä luot asiakkaillesi menestystä tarjoamalla heille innovatiivisia ja lisäarvoa tuottavia tuotteita, palveluja ja ohjelmistoja. Vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkaista sekä asiakassuhteiden kokonaisvaltaisesta kehittämisestä.

 

Mitä tehtävä sisältää?

Toolhire Account Managerina vastaat oman alueesi ja toimialasi asiakkuuksista ja niiden kehittämisestä. Vierailet asiakkaidemme luona heidän työkohteissaan ja selvität, miten Hilti voisi edesauttaa heidän toimintaansa. Edistät vuokraustoimialaamme yhdessä tiimisi kanssa ja pääset esittelemään sen tuomia etuja eri tason päättäjille aina yritysjohtajista rakentajiin. Tutuksi tulevat niin rakennustyömaat, toimistot kuin varastotkin. Saat paljon vastuuta ja oman asiakasportfolion, joka sisältää esimerkiksi rakennusalan asiantuntijoita, projektipäälliköitä ja yritysjohtajia. Luotamme sinun tekevän sen, mitä erinomaisiin tuloksiin pääseminen edellyttää. Hallitset itse omaa kalenteriasi mutta toimit tiimissä, jossa yhteistyö on arvossaan.

Myymme ammattimaisella, konsultoivalla otteella ja hyvin käytännönläheisesti. Pääset käärimään hihasi ja esittelemään toimialan edistyneimpien tuotteiden etuja. Samalla myyt kehityksen kirkkainta kärkeä edustavia ohjelmistojamme sekä palveluita ja luot asiakkaidemme liiketoiminnalle lisäarvoa. Työ on kaukana perinteisestä kylmäsoittomyynnistä, sillä kyse on olemassa olevien asiakassuhteiden ylläpitämisestä ja asiakkaiden auttamisesta löytämällä innovatiivisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja heidän tarpeisiinsa.

Tulet toimimaan Itä-Suomen alueella. Raportoit vastuulliselle aluejohtajalle, joka auttaa sinua myös urasuunnittelussa.

 

Mitä tarjoamme?

Annamme sinulle kaiken mitä tehtävässäsi menestyminen edellyttää. Saat erinomaisen ja kattavan peruskoulutuksen sekä jatkuvaa yksilöllistä valmennusta ja uraohjausta. Saat käyttöösi työsuhdeauton ja toimivat työvälineet. Saat nauttia itsenäisyyden ja tiimituen yhdistelmästä.

Palkitsemme poikkeukselliset suoritukset ja tarjoamme kehittymis- ja uramahdollisuuksia siinä vaiheessa kun olet valmis seuraavaan haasteeseen.

 

Miksi meille kannattaa hakea?

Henkilöstömme on mainio sekoitus hyvin erilaisia ihmisiä. Osa parhaista Account Managereistamme on tullut meille ilman aiempaa kokemusta toimialalta. Aikaisempi kokemus rakennusalalta ei siis ole välttämätöntä. Etsimme ensisijaisesti oikealla asenteella varustettuja ja tiimiimme sopivia persoonia. Hiltillä menestymisen avaimia ovat liiketoimintaorientoituneisuus, tiimityöskentely, innokkuus oppia ja oikeanlainen asenne yksilöllisestä taustasta riippumatta.
 

Mitä odotamme sinulta:

  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Kaupallista ajattelukykyä, myyntikokemus eduksi
  • Itseohjautuvaa ja omatoimista työskentelytapaa
  • Hyvää liiketoimintavaistoa sekä kykyä luoda ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita
  • Erinomaisia vuorovaikutus ja esiintymistaitoja sekä kykyä vaikuttaa muihin
  • Sitoutumista, rohkeutta ja kilpailuviettiä
  • Oppimisen janoa ja itsesi haastamista
  • Halukkuutta matkustaa työn puitteissa ja valmiutta yöpyä poissa kotoa viikolla

 

Jos haluat rakentaa uraasi dynaamisessa kansainvälisessä organisaatiossa, niin hae meille 26.2.2018 mennessä.

Tämän tehtävän rekrytointiprosessiin kuuluu Assessment Center, joka toteutetaan tiistaina 6.3.2018.

Lisätietoja:
Linda Martesuo I Human Resources
P +358 207 999 304 I E linda.martesuo@hilti.com 

Annaliisa Ruokonen I Human Resources
P +358 207 999 283 I E annaliisa.ruokonen@hilti.com