Tontti + Talo myyjä
DEN Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Designtalon Tontti + Talo -tiimi tarjoaa pääkaupunkiseudun asiakkaille vaivattomasti, yhdellä sopimuksella muuttovalmiin talon ja tontin. Liiketoiminnan laajentuessa voimakkaasti, haemme nyt kasvavaan tiimiin lisää myyntivoimaa.

Tontti + Talo myyjän tehtävänä on etsiä pääkaupunkiseudulla omakoti- tai paritalorakentamiseen sopivia tontteja ja tehdä niistä tontin omistajan kanssa ennakkomarkkinointisopimus sekä hoitaa projektin myyntiprosessi itsenäisesti alusta loppuun. Rakennettavan asunnon myyntiprosessiin kuuluu mm. kohteiden ilmoitukset, asiakasneuvottelut ja kauppasopimukset. Sopimuksen tekemisen jälkeen vastuu rakennusprojektin yksityiskohdista siirtyy asiakaspalveluun ja rakentamisen projektipäällikölle. Myyjän tehtävä on Tontti + Talo tiimille kriittisen tärkeä.

Odotamme sinulta:

  • kokemusta tonttien hankinnasta sekä asunto-/talokaupasta
  • LKV-tutkintoa tai valmiutta suorittaa se työn ohessa
  • tietämystä pk-seudun tonttien ja asuntojen hintasosta
  • rakentamisen ja asemakaava määräysten tuntemusta
  • perustietotekniikan hallintaa
  • positiivista asennetta ja hyviä sosiaalisia taitoja

Sopiva koulutustausta on esimerkiksi rakennusalan tai kaupallinen koulutus. Tärkeämpää on kuitenkin, että hoidat oman työsi sinnikkäästi ja tunnollisesti ja pystyt luomaan luottamuksen niin tontin omistajiin kuin asunnon ostajiin.

Toimipaikkasi on Desintalon Studiolla Vantaan Pakkalassa ja toiminta-alueesi on koko pääkaupunkiseutu. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, mukavan työympäristön ja asiantuntevan tiimin sekä mahdollisuuden huikeaan ansaintaan henkilöstöetuineen.

Lähetä hakemus linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Esa Voutilainen p.040 7065217

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot