(Poistunut julkaisusta)

Töitä salin ja keittiön osaajille keväällä Porvoossa!
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2020
Etsimme Porvoon alueelle kevääksi 2020 henkilöstöravintoloihin RAVINTOLA-ALAN OSAAJIA eri tehtäviin! Työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi mukaan, joko salin tai keittiön puolella. Salin puolen tehtävät sisältävät muun muassa kassatarjoilua, linjaston hoitamista tai siistimistä. Keittiön tehtävät sisältävät ruuan valmistusta ja avustavia tehtäviä. Voit olla joko alan konkari tai vasta-alkaja, sillä tärkeintä on hyvä asenne ja joustavuus!

Työsuhde solmitaan StaffPointin ja työntekijän välille. Työt alkavat noin huhtikuun puolesta välistä ja kestävät noin toukokuun loppuun. Mahdollisuus työllistyä myös kesäksi. Töitä on tarjolla asiakkaan tarpeen mukaan arkisin ja viikonloppuisin. Vuorot vaihtelevat aamun klo 5.00 ja ilta klo 21.00 välillä.


Edellytämme sinulta

Oma-aloitteisuutta ja ripeää työotetta
Valmittua tarttua yllättäviinkin työtehtäviin
Työn alkaessa hygieniapassia sekä voimassa olevaa salmonellatodistusta
Täysi-ikäisyyttä


Tarjoamme sinulle

Kattavan perehdytyksen työtehtäviin
Mielenkiintoiset ja monipuoliset työtehtävät
Mahdollisuuden työllistyä myös kesän ajaksi
Työturvallisuuskortin veloituksetta


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.staffpoint.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja kerro osaamisestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Meille on tärkeää tietää, mitä osaat, mitä olet tehnyt ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa. Tämä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!


Lisätietoja

Linda Toivonen
Rekrytointikonsultti
Staffpoint Oy
Kirkkokatu 6 ,15140 Lahti
04578816692
linda.toivonen@staffpoint.fi