(Poistunut julkaisusta)

Töitä opiskelijalle ravintola-alalle!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Hei opiskelija! Kaipaako säästöpossu lisää ruokaa? Haluaisitko kerryttää työkokemusta opintojen ohella? Meillä se on mahdollista!

Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden työllistyä eri ravintola-alan tehtäviin Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella. Tarjolla on muun muassa tarjoilijan, kassatarjoilijan, saliapulaisen, tiskarin, pizzeriatytöntekijän, huoltamokahvilatyöntekijän ja keittiöapulaisen töitä.

Pärjäät ravintola-alan tehtävissä jos olet reipas, ahkera ja oppimishaluinen. Ravintola-alalla työskennelläksesi sinulta olisi hyvä löytyä tekeväinen asenne ja hygieniapassi! Muista alan koulutuksista ja työkokemuksesta on tietenkin myös hyötyä.

Opteamin työntekijänä pääset tekemään töitä joustasti silloin kun sinulle sopii. Tarjolla on niin ilta-, päivä- kuin viikonloppuvuorojakin, joten viikkosi on helposti räätälöitävissä monenlaiseen elämäntilanteeseen. Työsi on vaihtelevaa ja pääset näkemään ja kokemaan monenmoisia työympäristöjä. Opteam on tunnettu ja vastuullinen työnantaja, jonka kautta työnteko luonnistuu helposti ja luotettavasti.

Laita hakemusta heti tulemaan! Kuulemme mielellämme millaisista töistä sinä olisit kiinnostunut ja mitkä olisivat vahvuutesi juuri siihen työhön.

Lisätietoja saat soittamalla Opteamin toimistoon Porissa: 020 7426 500 ja Raumalla: 020 7479 290.