Töitä monelle betoniautokuljettajalle !
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2021

Yhteistyö-yrityksemme laajentaa toimintaansa Pirkanmaan sekä Tampereen alueella ja nyt tarvitaan lisää                Pumppu,Kouru sekä sekoitusautokuljettajia!!


Työntekijältä vaaditaan ennestään jo vähintään kuorma-autokorttia (C) sekä muutenkin jo valmiiksi osaamista kuora-autolla ajamisesta.
Työn luonne itsessään vaatii tekijältä oma-aloitteisuutta, hyvää työkuntoa sekä joustavuutta työajoissa, koska päivät voivat venyä odottamattoman pitkiksi.

Työn luonne ja alan raskaus on huomioitu palkkauksessa!! , eli alalla on todella kova palkkataso.
Urakka kuskina voit päästä jopa pitkälle yli 30e/kta ansioon.
Ja muutenkin peruspalkkataso on kova.

Hyödyllisiä muita taitoja ammattiin ovat ymmärrys ajoneuvotekniikasta ja koneista sekä mahdollisesti aikaisempi toiminta rakennustyömailta, eli ymmärrys siitä mihin sitä betonia käytetään ja kuinka sen kanssa toimitaan.

Työntekijän löytessä hän pääsee mukaan vanhemman kuljettajan kanssa töihin, jota kautta hän opiskelee hänelle valikoidun auton oikeaoppista käyttöä sekä saa tarvittavat tiedot/taidot ammatissa itsenäisesti toimimiseen!

Jos tämä kaikki kuulostaa sinun jutultasi, niin soita tai laita meiliä!
0444272323
saku.laaksonen@lisapalvelu.netLisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot