(Poistunut julkaisusta)

Töitä kotiutuville varusmiehille
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2018Työn kuvaus:
  Hei sinä kotiutuva varusmies! Onko varusmiespalveluksesi päättymässä eikä työ- tai opiskelupaikkaa ole vielä tiedossa? Nopea työllistyminen varusmiespalveluksen jälkeen edesauttaa siviilielämään palaamisessa, joten me Adeccolla haluamme tukea kotiutuvia varusmiehiä. Toki autamme sinua löytämään elämäntilanteeseesi sopivan työpaikan tilanteestasi riippumatta.
   
Tehtäviin emme vaadi aikaisempaa työkokemusta tai tiettyä koulutustaustaa. Riittää, että olet reipas ja halukas oppimaan uutta sekä innokas tarttumaan työhön.
   
Työtehtävämme vaihtelevat laajasti esimerkiksi erilaisista varastotehtävistä, keikkoihin ja asiakaspalvelutehtäviin. Myös työsuhteiden kestoissa on eroja, mutta pyrimme löytämään juuri sinun tilanteeseesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.
   
Jätä hakemuksesi tämän työpaikkailmoituksen kautta mahdollisimman pian. Muista mainita hakemuksessasi lyhyesti, millaisista tehtävistä olet kiinnostunut. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Nhung Doan tiistaisin klo 13-14 puhelimitse numerosta 0504444496 tai sähköpostitse nhung.doan@adecco.fi.
 

Asiakkaan tehtävänimike:  Työpaikkoja tarjolla


Sijainti:  VANTAA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Nhung Doan, 0504444496


Toimipaikka:  VANTAA