(Poistunut julkaisusta)

Toisiojärjestelmäasiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2020

Työpaikan kuvaus
Toisiojärjestelmät-yksikkö vastaa kantaverkon suojaus- ja ohjausjärjestelmien toteutuksesta, määrittelyistä sekä kehittämisestä. Yksikkö toimii teknisenä tukena ja laadun varmistajana sähköasemien suojaus- ja ohjausjärjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa ja kunnonhallinnassa. Lisäksi yksikkö vastaa kantaverkon häiriötallentimista ja vianpaikannusjärjestelmistä.

Haemme Vaasaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

toisiojärjestelmäasiantuntijaa

Tehtävänäsi on sähköasemaprojektien paikallisvalvonta ohjaus- ja suojausjärjestelmien osalta sekä sähköasema-automaation kehitystyöhön osallistuminen. Tehtävän hoitaminen edellyttää valmiutta matkustaa pääosin kotimaassa, mutta osin myös ulkomailla. Matkustuspäiviä arvioidaan olevan vuodessa noin viisikymmentä. Tulevan tehtäväsi painopisteet voivat myös määräytyä osaamisesi, mielenkiintosi ja yksikön tarpeiden perusteella.

Sinä olet joko sähkö-, automaatio- tai ICT-taustainen insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on IEC61850-väylätekniikan tai vastaavien osaamista. Olet näyttänyt kykysi toisiojärjestelmä- tai automaatiotehtävissä, ja sinulla on alalta vähintään muutaman vuoden työkokemus. Ymmärrät sähköasema-automaation kenttää ja osaat hyödyntää kollegoidesi, palvelutoimittajien ja valmistajien osaamista tehtävissäsi. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi kannat vastuusi ja tarjoat mieluummin ratkaisuja kuin osoitat ongelmia. Olet aktiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä.

Haluamme löytää uuden tiimiläisen, joka työskentelee oma-aloitteisesti ja proaktiivisesti. Etsimme avointa ja innostunutta työkaveria, jolla on aitoa kiinnostusta tiedon jakamiseen ja asioiden kehittämiseen. Tiimissämme pääset mukaan positiiviseen ja kehityshenkiseen porukkaan, josta löytyy suunnittelu-, koestaja- ja teollisuustaustaisia osaajia. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.

Meillä työn joustavuus ja etätyömahdollisuudet ovat kohdallaan sekä työsuhde-edut kilpailukykyiset. Tehtävässäsi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus oppia tuntemaan Suomen sähköverkkoa kantaverkkoyhtiön näkökulmasta, ja samalla keräät itsellesi tiedot ja osaamisen, josta on sinulle aitoa hyötyä tulevaisuudessa.

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 17.5.2020 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikön päällikön varahenkilö Mikko Holmgren, puh. +358 40 631 2465 ajalla 5.5.2020 klo 10.00-12.00 ja 12.5. klo 10.00-12.00. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.


Tiesithän jo meistä?
Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!