(Poistunut julkaisusta)

Toisiojärjestelmäasiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2019

Toisiojärjestelmät-yksikkö vastaa kantaverkon suojaus- ja ohjausjärjestelmien toteutuksesta, määrittelyistä sekä kehittämisestä. Yksikkö toimii teknisenä tukena ja laadun varmistajana sähköasemien suojaus- ja ohjausjärjestelmien suunnittelussa, rakentamisessa ja kunnonhallinnassa. Lisäksi yksikkö vastaa kantaverkon häiriötallentimista ja vianpaikannusjärjestelmistä.

Haemme Fingridin toisiojärjestelmät-yksikköön Helsinkiin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

toisiojärjestelmäasiantuntijaa

Tehtävänäsi on toisiojärjestelmien kehittäminen ja projektien määrittely sekä valvonta. Osallistut FAT- ja SAT-toimintaan. Pääasialliset vastuusi keskittyvät ohjausjärjestelmiin, ala-asemiin ja väylätekniikkaan. Olet mukana toisiojärjestelmien tulevaisuuden toteutustapojen kehittämisessä ja pääset hyödyntämään digitalisaation tuomia mahdollisuuksia. Tulevan tehtäväsi painopisteet määräytyvät osaamisesi, mielenkiintosi ja yksikön tarpeiden perusteella.

Sinä olet joko sähköautomaatio- tai ICT-taustainen insinööri tai diplomi-insinööri. Sinulla on IEC61850-väylätekniikan tai vastaavien järjestelmien osaamista. Olet näyttänyt kykysi toisiojärjestelmä- tai automaatiotehtävissä. Ymmärrät laaja-alaisesti automaatioita ja osaat hyödyntää kollegoidesi ja palvelutoimittajien osaamista tehtävissäsi. Englanniksi työskentely sujuu sinulta sekä suullisesti että kirjallisesti. Lisäksi kannat vastuusi ja tarjoat mieluummin ratkaisuja kuin osoitat ongelmia. Koet kehittymisen ja uuden oppimisen houkuttelevina asioina. Olet aktiivinen tiimipelaaja, joka uskaltaa sanoa mielipiteensä.

Haluamme löytää uuden tiimiläisen, joka työskentelee oma-aloitteisesti ja proaktiivisesti. Etsimme avointa ja innostunutta työkaveria, jolla on aitoa kiinnostusta tiedon jakamiseen ja asioiden kehittämiseen. Tiimissä pääset mukaan positiiviseen ja kehityshenkiseen porukkaan, josta löytyy suunnittelu-, koestaja- ja teollisuustaustaisia osaajia. Meillä jokainen saa olla oma itsensä.  

Tarjoamme mielenkiintoisen ja jatkuvasti kehittymässä olevan sähköjärjestelmäympäristön sekä haastavan ja vastuullisen tehtävän osaavien asiantuntijoiden joukossa. Meillä pääset kehittymään ammatillisesti, saat viihtyisän työympäristön, mukavat kollegat sekä kilpailukykyiset edut.

Sovitko sinä energiseen joukkoomme?

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 4.12.2019 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse yksikön päällikkö Kimmo Muttonen, puh. +358 40 679 5860. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tunnetko jo meidät?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!