(Poistunut julkaisusta)

Toimitusvastaava
Telia Finland Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Oletko kiinnostunut tietoliikenteestä ja haluat ymmärtää miten operaattori palvelee yritysasiakkaitaan tietoliikennepalveluiden osalta? Jos vastasit kyllä, niin tämä voi olla sinulle mielenkiintoinen askel eteenpäin urallasi.

Etsimme määräaikaisia Toimitusvastaavia Telian Delivery Services -osastolle, tutummin yritystoimituksiin. Tehtävät sijoittuvat ensisijaisesti Jyväskylään, mutta myös Helsinki tai Tampere on neuvoteltavissa. Tehtävät ovat määräaikaisia 31.3.2019 saakka.

Me yritystoimituksissa haluamme rakentaa Teliaa, jossa jokainen voi löytää merkityksen omalle työlleen ja kokea työssään innostumista ja onnistumisia.

Seuraava mahdollisuutesi

Vastaat tietoliikennetoimittamisesta itsenäisesti tai osana isompaa projektikokonaisuutta. Tehtävään kuuluu tiivis yhteistyö yritysasiakkaidemme kanssa, tilausten vastaanotto ja käsittely, palveluiden toimittaminen eri tietojärjestelmien avulla ja yhteistyö sisäisten sidosryhmiemme kanssa. Meillä pääset teknisesti haastavaan tehtävään ja saat kokemusta muun muassa projektiluontoisesta työskentelystä. Kirsikkana kakun päälle saat myös mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit.

Kuka sinä olet?

Suhtaudut intohimoisesti asiakaspalveluun ja haluat ilahduttaa heitä sekä luoda saumattoman asiakaskokemuksen. Kommunikoit luontevasti puhelimitse ja kirjallisesti sekä asiakkaidemme että sidosryhmiemme kanssa. Olet järjestelmällinen, kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja haluat kehittyä aina vain paremmaksi. Olet innokas uuden oppija, tunnistat kehityskohteita ympärilläsi ja olet aktiivinen tiimipelaaja, joka suhtautuu avoimesti ympärillämme jatkuvasti tapahtuviin muutoksiin.

Osaamisesi ja kokemuksesi

Edellytämme teknistä tutkintoa (esim. AMK-insinöörin tutkintoa) tai voit olla myös opintojesi loppusuoralla. Sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja olet työskennellyt erilaisten järjestelmien parissa. Sinulle on tuttua verkottamisratkaisut, lähiverkkoratkaisut, tietoturvaratkaisut ja etäkäyttöpalvelut. Pystyt tarvittaessa tekemään verkonhallinnallisia töitä. Olet innostunut toimialastamme sekä palveluistamme. Kokemus toimialaltamme ja yrityksille tarjottavien tietoliikenne- ja tietoturvatuotteiden tuntemus ovat eduksi. Sinulla on sujuva suomen kielen taito, mutta pärjäät arjen kiemuroissa myös englannilla ja ruotsilla.

Mitä voit odottaa?

Telia on kasvun paikka − kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ammattilaisena. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? Lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta (telia.fi/career) viimeistään 21.10. mennessä.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Antti Pälvimäki, puh 040 3023812 tai sähköpostitse antti.palvimaki@teliacompany.com

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!