(Poistunut julkaisusta)

Toimitusvalvoja
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Telakan pitkälle ulottuvan tilauskannan johdosta vahvistamme hankinnan organisaatiotamme ja haemme ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme nyt

TOIMITUSVALVOJAA


Tehtäviisi kuuluu

Toimitusvalvojana vastaat laivaprojektien materiaalihankintojen ja -virtojen aktiivisesta ja ennakoivasta seurannasta, analysoinnista, raportoinnista sekä korjaavien toimenpiteiden suunnittelusta ja toteutuksesta yhteistyössä toimittajien ja telakan sisäisten sidosryhmien kanssa. Lisäksi vierailut toimittajien tuotantokohteissa todellisen aikataulun ja tilanteen toteamiseksi kuuluvat toimenkuvaasi tarpeen mukaan.

Toimitusvalvontaa toteutetaan tiiviissä yhteistyössä ostajien sekä suunnittelun ja tuotannon asiantuntijoiden kanssa. Toimitusvalvonta on tärkeä osa telakan hankintatoimea ja onnistuneen laivaprojektin toteutusta.


Toivomme hakijalta

Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden työkokemus teollisuus-  tai projektiliiketoiminnassa.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää yhteistyö- ja kommunikointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä tavoitehakuista neuvottelutaitoa, myös englanniksi. Saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi. 

Asiointi ja kommunikointi eri sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien kanssa vaatii hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Olet työssäsi oma-aloitteinen, aktiivinen, ennakoiva ja ongelmanratkaisukykyinen. Sinulla on kykyä ja halua tehdä operatiivisesti yhteistyötä innovatiivisten asiantuntijoiden kanssa.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Kalle Koskela
Hankinnan osastopäällikkö
040 7689922
kalle.koskela@meyerturku.fi (otsikolla ”Toimitusvalvoja”).