(Poistunut julkaisusta)

Toimitusvalvoja
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsitkö uusia haasteita urallesi ja mahdollisuuksia kehittyä ammatillisesti? Oletko kiinnostunut kasvamaan työelämässä ja halukas sekä jakamaan että kehittämään taitojasi ja tietämystäsi, olemme kiinnostuneita juuri sinusta.

Etsimme

Toimitusvalvojaa

Porvoon jakeluterminaaliin vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäväsi ja tavoitteet

Toimitusvalvojan toimenkuvaan kuuluu terminaalitoimitusten seuranta tietojärjestelmätasolla, toimitusten jälkiselvitys ja laskutuksen varmistaminen.

Lisäksi tehtäviin kuuluu ulkopuolisten terminaalien ja varastojen toimitusten valvonta.

Menestyksen avaimet tehtävään

Tehtävässä onnistumisen kannalta olennaista on, että opit uusia järjestelmiä nopeasti ja olet huolellinen ja tunnollinen työskentelyssäsi.

Edellytämme suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Asiakaspalvelutausta ja SAP-osaaminen lasketaan eduksi.

Lisäksi me Nesteellä uskomme ihmisiin, jotka löytävät uusia tapoja tehdä asioita - ihmisiin, joille turvallisuus ja vastuullisuus ovat myös osa ammattitaitoa. Asiakkaat ja heidän tarpeiden ymmärtäminen ja ennakoiminen ovat meille tärkeitä. Meillä jokainen ottaa vastuuta työn johtamisesta ja meillä on vahva halu tehdä yhteistyötä. Jos kaikki tämä ja myös arvomme vastuullisuus, yhteistyö, uudistuminen ja tuloksellisuus pätevät myös sinuun, olet se osaaja, jota etsimme.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä eteenpäin katsovassa työyhteisössä!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, monipuolisen sekä haastavan työn, jossa pääset tekemään yhteistyötä monien eri osapuolten kanssa. Tarjoamme myös kaikille uusille nesteläisille laajan perehdytysohjelman yhtiön toimintatapoihin.

Porvoon jalostamo sijaitsee Kilpilahden teollisuusalueella noin 30 min. ajomatkan päässä Helsingin keskustasta. Neste järjestää työntekijöilleen ilmaisia bussikuljetuksia Kilpilahteen pääkaupunkiseudulta sekä Porvoosta ja sen lähialueilta.

Hakuaika päättyy 31.8.2019. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Me uskomme, että jokaisen sukupolven velvollisuus on jättää lapsilleen elinvoimaisempi maapallo. Siksi tavoitteenamme on luoda vastuullisia vaihtoehtoja joka päivä. Vaihtoehtoja, jotka mahdollistavat kestävämmän ja vähemmän luonnonvaroja kuluttavan elämäntavan.

Meitä nesteläisiä on Euroopassa, Aasiassa ja Pohjois-Amerikassa yhteensä noin 5 500. Olemme maailman suurin jätteistä ja tähteistä jalostetun uusiutuvan dieselin tuottaja ja tuomme uusiutuvia ratkaisuja myös lentämiseen ja muoviteollisuuteen. Etsimme joukkoomme oman alansa huippuja - ihmisiä, joilla on tahto muuttaa maailmaa puhtaammaksi.