(Poistunut julkaisusta)

Toimituspäällikkö
Aller Media Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2019

Tule toimituspäälliköksi Suomen rohkeimpaan viihdemediaan!

Suomen suurin viihdemedia Seiska etsii toimituspäällikköä johtamaan ja tukemaan toimituksen työtä muuttuvassa mediakentässä ja kovan luokan viihdeuutisten tekemisessä.

Toimituspäällikkönä pääset luomaan uusia digi- ja printtisisältökonsepteja, jotka tuovat julkkis- ja viihdemaailman lähemmäksi yleisöämme eri kanavissa.

Tehtäväsi toimituspäällikkönä

Toimituspäällikön toimituksellisiin tehtäviin kuuluvat muun muassa verkon ja printin sisältökokonaisuuksien ideointi ja suunnittelu sekä uutisten ja lehden kansiotsikoiden tekeminen.

Monipuolisiin tehtäviin kuuluu lisäksi kaupallisten sisältöjen ideointi ja toteutus eri kanavissa.

Oman mausteensa tehtävään antavat mahdollisuudet vastaavan päätoimittajan tuuraamiseen ja julkaisupäätösten tekemiseen.

Toimituspäällikkönä vastaat kokeneen toimituksen arjen suunnittelusta ja johtamisesta sekä henkilöesimiehen tehtävistä.

Mitä odotamme sinulta

Toimituspäälliköllä on kova uutisnälkä ja vahva tuntemus viihdemaailman ihmisistä ja ilmiöistä. Etsimämme henkilö on myös huippuluokan sisällöntuottaja eri julkaisualustoihin.

Toimituspäälliköltä vaaditaan vahvaa kokemusta esimiestyöstä, monipuolista osaamista printtituotteen kaikista tuotantovaiheista, verkkouutisoinnin ja -bisneksen kokemusta sekä osallistuvaa tekemistä juttujen ideoinnista kirjoittamiseen ja julkaisupäätösten tekemiseen. 

Journalismiin liittyvän juridiikan tuntemus on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiseksi.

Osaamisen ja kokemuksen kaupallisten sisältöjen ideoinnista ja toteuttamisesta printtiin ja verkkoon katsomme isoksi eduksi.

Odotamme sinulta valmiutta tehdä ilta- ja viikonlopputyötä.

Seiskan tavoitteet 

Seiska on kotimaisten julkkisuutisten ykkönen, ja keskeinen tavoitteemme on kasvattaa verkkotuotantoa ja sen tuomaa liikevaihtoa, pitää yllä vahvaa markkina-asemaa tilaaja- ja irtonumeromarkkinoilla sekä luoda kaupallisia sisältöjä printtiin ja verkkoon.   

Aller tarjoaa sinulle

Meillä pääsee mukaan kehittämään ainutlaatuista, monikanavaista viihdemediaa ja luomaan uutta. Olemme muokkaamassa ja luomassa uutta modernia toimituskulttuuria, ja toimituspäälliköllä on tässä iso mahdollisuus vaikuttaa. Olemme muutostyössä vielä matkamme alussa. Saat tueksesi myös totta kai kannustavan ja vastuuta antavan esimiehen sekä palautetta antavan tiimin. Meillä voit kehittää osaamistasi jatkuvasti. 

Allerilaisena saat monipuoliset henkilöstöedut. Niihin kuuluu mm. kattava työterveyshuolto, lounasetu, urheilu-/kulttuuriraha, Training for Warriors -treeni, jooga ja aktiivinen työyhteisön virkistystoiminta. Modernit, työtä tukevat ja loistavaa palautetta työntekijöiltämme saaneet toimistotilamme sijaitsevat Sörnäisissä. Olemme mukana WWF:n Green Office -ohjelmassa ja tavoitteemme on toimia mahdollisimman ympäristöystävällisesti arjessamme. Panostamme henkilöstön hyvinvointiin ja kehittämiseen jatkuvasti.

Hakuaika tehtävään päättyy 17.11. Aloitamme hakemusten läpikäymisen välittömästi emmekä aikaile päätöksen teon kanssa, kun sopiva henkilö löytyy! Älä aikaile sinäkään, vaan vakuuta meidät nyt! 

Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava päätoimittaja Sami Hernesaho sähköpostilla (sami.hernesaho@aller.com).