Toimituspäällikkö naistenlehtien toimitukseen

A-lehdet Oy
Tietoa tehtävästä

A-lehtien naisten media -toimitus etsii sekä uusista mediasisällöistä että perinteisestä printistä kiinnostunutta toimituspäällikköä toteuttamaan Eeva-median kasvua, rakentamaan uudenlaista digitaalista naistenmediaa ja kehittämään muita naisten medioita. Toimituksessa teemme Eevaa, Kauneus & Terveys -lehteä ja Trendiä sekä Terve.fi- ja Lily.fi-sivustoja, mutta myös podcasteja, tapahtumia ja videosisältöjä.

Olet etsimämme ihminen, jos ajattelet vapaasti, innostut helposti ja toteutat tehokkaasti. Toivomme sinun olevan kiinnostunut uuden tekemisestä ja yleisöjen kohtaamisesta. Olet taitava editoija, mutta arvostamme kovasti myös halua muiden kuin printtisisältöjen kehittämiseen. Etsimme ihmistä, joka sisällön muodosta riippumatta kykenee luomaan merkityksellisiä tarinoita, näkee keveydessä syvyyttä ja tietää, mistä nyt puhutaan.

Toivomme, että sinulla on kokemusta vaativista journalistisista tehtävistä ja toimimisesta freetoimittajien kanssa. Tärkeää on myös halu työskennellä yhdessä muiden kanssa.

Tarjoamme luovan, kannustavan ja hauskan työyhteisön. Toimintakulttuurimme on avoin ja rento. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen sekä toistemme arvostaminen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja osaamisen jatkuvaan kehittämiseen systemaattisesti. Sujuva etätyö ja työskentely upeissa maisemissa Kulosaaressa hyvien liikenneyhteyksien varrella mahdollistavat työn ja vapaa-ajan joustavan yhdistämisen. Nyt työskentelemme pääsääntöisesti etätyössä. Haluamme olla edelläkävijöitä ja muuttaa mediaa, ja toivomme samaa kunnianhimoista tavoitteellisuutta ja sitoutuneisuutta myös sinulta.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 12.4. kello 16–17 ja tiistaina 20.4. kello 11–12 päätoimittaja, mediaryhmän vetäjä Mari Paalosalo-Jussinmäki, 040 747 7303.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 21.4.2021. Tehtävä on vakituinen.

A-lehdet on Hyvän mielen työpaikka.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 21.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta