(Poistunut julkaisusta)

Toimituspäällikkö naistenlehtien toimitukseen
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

A-lehtien naiset ja terveys -toimitus tekee useita menestyviä medioita, kuten Eevaa, Kauneus & Terveys -lehteä, Trendiä ja Voi hyvin -lehteä sekä Terve.fi- ja Lily.fi-sivustoja. Vahvistamme toimitusta ja etsimme ihmisistä, hyvinvoinnista, kauneudesta, muodista ja kulttuurista kiinnostunutta toimituspäällikköä tekemään Kauneus & Terveys -lehteä sekä Eevaa.

Olet etsimämme henkilö, jos ideoit vapaasti, briiffaat tarkasti ja editoit taiturimaisesti. Kykenet luomaan merkityksellisiä tarinoita, näet keveydessä syvyyttä ja tiedät, mistä nyt puhutaan. Vastuullesi saat osia Suomen suurimmista naistenlehdistä, joten arvostamme myös kohderyhmätuntemusta ja näkemyksellisyyttä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta vaativista journalistisista tehtävistä ja erityisesti toimimisesta freetoimittajien kanssa. Tärkeää on halu tehdä yhdessä ja kehittää myös uutta digitaalista mediaa.

Tarjoamme luovan ja hauskan työyhteisön, vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut ja mahdollisuuden saada koulutusta ja oppia uutta. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, meren rannalla Kulosaaressa. Työ on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 3.2. klo 16–17 ja perjantaina 7.2. kello 10–11 vastaava päätoimittaja ja mediaryhmän vetäjä Mari Paalosalo-Jussinmäki, puhelin 040 747 7303.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 12.2.2020.