(Poistunut julkaisusta)

Toimituspäällikkö Kotivinkkiin, asumisen toimitukseemme
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2018

A-lehtien asumisen toimitus hakee toimituspäällikköä tiimiin, joka tekee Kotivinkki-lehden, Unelmien Talo&Kodin sekä Unelmien Käsityöt -lehden.

Innostut kodeista ja kotoilusta, arjesta ja hyvistä tarinoista. Olet loistava editoija, timanttinen prosessien hallitsija ja avarakatseinen uuden etsijä. Rakastat syvällisten ja hauskojen juttujen luomista, hallitset laajatkin kokonaisuudet ja olet kiinnostunut kaikesta kodissa tapahtuvasta. Suunnittelet mielelläsi uutta ja haluat tehdä painetun lehden lisäksi lifestyle-median digitaalista tulevaisuutta.

Toivomme, että sinulla on kokemusta sekä painetusta mediasta että digimediasta. Saat tehdä töitä taitavan ja kohderyhmän tuntevan toimituksen kanssa, ja toimituksen tukena on digideski.

Tarjoamme sinulle työn aikakausmedian ykköspaikalla, Suomen suurimmassa kodin ja asumisen toimituksessa. Asumisen toimituksessa pääset osaksi hauskaa ja uutta luovaa työporukkaa. Meille on tärkeää yhdessä tekeminen ja isoihin tavoitteisiin sitoutuminen.

A-lehtien muita asumisen brändejä Kotivinkin, Unelmien Talo&Kodin ja Unelmien Käsitöiden lisäksi ovat esimerkiksi Avotakka, Maku, Meidän Mökki, Meidän Talo, Viherpiha sekä nopeasti kasvava A-lehtien asumisen medioiden yhteinen verkkopalvelu Meilläkotona.fi.

Tarjoamme henkilöstöllemme vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa.

Lisätietoja työstä antaa maanantaina 12.2. kello 15–16 sekä perjantaina 16.2. kello 13–14 päätoimittaja Mari Paalosalo-Jussinmäki, p. 040 747 7303 tai sähköpostitse mari.paalosalo-jussinmaki@a-lehdet.fi.

Lähetä hakemuksesi, cv ja palkkatoiveesi viimeistään sunnuntaina 18.2.2018.

asuminen toimitustyö toimitus mediatalo aikakauslehti brändi digimedia