(Poistunut julkaisusta)

Toimituspäällikkö kodin ja asumisen medioihin
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

A-lehtien asumisen toimitus tekee Kotivinkkiä, Unelmien Talo&Kotia, Avotakkaa, Makua, Viherpihaa, Meidän Mökkiä ja Meidän Taloa sekä Suomen suurinta ja inspiroivinta asumisen verkkosivustoa Meilläkotona.fi:tä. Yhden toimituspäällikkömme siirtyessä uusiin tehtäviin etsimme nyt näkemyksellistä ja monikanavaisesti ajattelevaa kollegaa tiimiin, joka tekee erityisesti Kotivinkkiä ja Unelmien Talo&Kotia. 

Ideoit, tilaat, editoit ja kirjoitat. Vastaat osaltasi lehtien suunnittelusta ja juttupaikoista, ja kehität printin ja digitaalisten kanavien entistäkin sujuvampaa yhteyttä. Innostut sosiaalisesta mediasta ja mietit, millä uusilla tavoilla voimme tavoittaa nykyisen ja tulevan kohderyhmämme.  

Löydät merkityksen sekä syvällisistä tarinoista että arjen kauneudesta ja hauskuudesta. Innostut sisustuksesta, ruuasta ja käsitöistä, ja olet kiinnostunut myös ihmissuhteista ja mielen hyvinvoinnista. Rakastat suomen kieltä ja osaat kirjoittaa lifestyle-aiheista tuoreesti ja inspiroivasti.  

Sinulla on kokemusta vastaavista, vaativista journalistisista tehtävistä, ja koulutuksesi tukee toimituspäällikön työtä. Olet kiva työkaveri ja taitava avustajien kanssa. Tykkäät tehdä yhdessä ja kehittää tavoitteellisesti uutta. 

Tarjoamme luovan ja hauskan työyhteisön, vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut sekä mahdollisuuden saada koulutusta ja oppia uutta. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. Työ on vakituinen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa perjantaina 3.1. klo 10–11 ja keskiviikkona 8.1. klo 13–14 päätoimittaja Maija Koski, p. 040 533 0509. 

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 12.1.2020. Aloitamme haastattelut heti.