(Poistunut julkaisusta)

Toimituspäällikkö asumisen toimituksen ruokatiimiin
A-lehdet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.2.2020

Maku-lehden pitkäaikaisen toimituspäällikön siirtyessä uusiin tehtäviin haemme nyt ruoan ja kodin lifestyle-sisältöjen rautaista ammattilaista kehittämään Suomen suurinta ruokalehteä ja digitaalista ruokamediaa. Ruokatiimi on osa A-lehtien asumisen toimitusta, joka tekee Maku-lehteä, Kotivinkkiä, Unelmien Talo&Kotia, Avotakkaa, Viherpihaa, Meidän Mökkiä ja Meidän Taloa sekä Suomen suurinta asumisen verkkosivustoa Meilläkotona.fi:tä. Tuotamme ruokasisältöjä myös A-lehtien muihin brändeihin.

Toimituspäällikkönä ideoit juttuja, sparraat tiimiä ja pidät yhteyksiä avustajiin. Editoit ja olet itsekin taitava kirjoittaja. Vastaat osaltasi lehtien ja digitaalisten sisältöjen suunnittelusta ja tuotannon sujuvuudesta. Ruoka on intohimosi, mutta sukkuloit sujuvasti myös muiden asumisen aihepiirien parissa. Jaksat innostua yhä uudelleen kodin ja ruokamaailman toistuvista sesongeista ja löydät niihin tuoreita näkökulmia. Seuraat alaa Suomessa ja ulkomailla. Ymmärrät sosiaalista mediaa ja digitaalisten sisältöjen uudenlaisia mahdollisuuksia.

Sinulla on kokemusta vastaavista, vaativista journalistisista tehtävistä. Olet positiivinen tiimihengen rakentaja ja elementissäsi reipastempoisessa toimitustyössä. Haluat kehittyä ja kehittää uutta yhdessä.

Tarjoamme luovan ja hauskan työyhteisön, vakavaraisen perheyhtiön henkilöstöedut sekä mahdollisuuden saada koulutusta ja oppia uutta. Työpaikkasi sijaitsee A-lehtitalossa, merellisessä ympäristössä Helsingin Kulosaaressa. Työ on vakituinen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa keskiviikkona 5.2. klo 13.00–14.00 ja perjantaina 7.2. klo 10.00–11.00 päätoimittaja Jenny Brandt, p. 050 532 5022.

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 16.2.2020.