Toimituskoordinaattori
Koolmat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Haemme toimitus- ja asennustiimiimme energistä toimituskoordinaattoria matto- ja kalustetoimituksiin.

Me Koolmatissa haluamme palvella asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Kauttamme asiakas saa kattavan valikoiman korkealaatuisia mattoja, tekstiililaattoja, vinyylipäällysteitä kuin myös kalusteita sekä piensisustustuotteita niin julkisiin tiloihin kuin koteihin. Valikoimastamme löytyvät myös valaisimet, verhot ja verhoilukankaat. Tuemme ammattitaidolla asiakasta läpi koko projektin aina toimitukseen ja asennukseen saakka varmistaen koko palveluprosessin toimivuuden asiakaslähtöisesti.

Toimituskoordinaattorin työssäsi varmistat palveluprosessin loppuun viemisen toimien läheisessä yhteistyössä myynnin ja asiakkaiden kanssa sekä tarjoat tukesi korkealaatuisten mattojen, kalusteiden ja valaisimien toimitusketjuun ja prosessin kehittämiseen.

Päivittäiseen työnkuvaasi kuuluu toimitusten ja asennusten suunnittelu ja organisointi yhteistyössä kumppaniverkoston, loppuasiakkaan ja oman tiimin kanssa. Työtehtäviäsi ovat lisäksi mm. mittakäynnit, toimitusten toteuttaminen ja valvonta.

Työssäsi hallitset laajoja kokonaisuuksia, seuraat ja hallinnoit usean projektin etenemistä samanaikaisesti ja pidät langat tiiviisti käsissäsi.

Työ tehdään osittain Helsingin Merikorttelissa sijaitsevalta toimistolta käsin, mutta pääasiallisesti liikut kentällä asiakasrajapinnassa kohteissa ja työmailla pääkaupunkiseudulla.

Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa, työtä pelkäämätöntä asennetta, tarkkuutta ja erinomaista organisointikykyä. Lisäksi tarvitset hyviä kommunikointi - ja asiakaspalvelutaitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa, perustason ATK-taitoja sekä B-ajokortin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Susanna Melametsä klo 16-17, puh. 040-7210283.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si 1.11.2018 mennessä osoitteeseen susanna.melametsa@koolmat.fi.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1188686
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki