(Poistunut julkaisusta)

Toimitusketjutiimin kesätyöntekijä
DS Smith

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Haemme Tampereelle

Kesätyöntekijöitä auttamaan tuotannonsuunnittelussa, tilaussuunnittelussa ja tarjoussuunnittelussa kesäkuukausien ajaksi.

Odotamme, että olet pakkausalasta kiinnostunut opiskelija ja halukas hyödyntämään opinnoissasi saamiasi tietoja käytännön työelämässä. Olet jo saanut kokemusta tuotehallinnointiin, työn- tai tuotannonohjaukseen liittyvistä tehtävistä, sekä halukas toimimaan osana tiimiä. 

Haettavassa tehtävässä toimit osana toimitusketjuorganisaatiota ja ydintehtäväsi määräytyvät kulloisenkin tehtävän mukaisesti:

  • Tuotannonsuunnittelussa ydintehtäväsi on Tampereen aaltopahvitehtaan tuotannonsuunnittelu ja tähän liittyvä sujuva kommunikointi eri sidosryhmien kanssa. Suunnittelet päivittäiset tuotantotyöt valmistettavaksi oikea-aikaisesti oikeilla konelinjoilla tehtaan tärkeimmät tunnusluvut huomioiden (turvallisuus, laatu, jäte, tehokkuus ja toimitusvarmuus). Lisäksi varmistat tärkeimpien materiaalien riittävyydestä tuotantotöiden valmistusta varten.
  • Tilaussuunnittelussa ydintehtäväsi on työtietojen ja tuotantotöiden hallinta. Perustat tuotetietoja, laadit työohjeita ja tilaat tarvittaessa työn tai työvaiheen alihankkijalta. Lisäksi valvot tarvittaessa tuotenimikkeiden varastosaldoja ja teet näihin vaadittavat täydennystilaukset asiakkaiden sopimusten mukaisesti.
  • Tarjoussuunnittelussa ydintehtäväsi on pakkausratkaisuihin liittyvien tarjousten esisuunnittelu, kustannusten simulointi ja parametrituotesuunnittelu.

Haettava henkilö tulee toimimaan kesäkuukausien ajan yhdessä tai useammassa eri tehtävässä riippuen kulloisestakin tuuraustarpeesta.

Oletko etsimämme kesätyöntekijä?

  • Olet järjestelmällinen ja huolellinen
  • Olet innokas hyödyntämään opinnoissasi saamiasi tietoja käytäntöön
  • Olet suuntautunut opinnoissasi paperinjalostukseen, tuotantotalouteen tai muuhun soveltuvaan alaan
  • Osaat ratkoa ongelmia ja motivoidut haasteista
  • Tiimityö ja yhteistyö eri rajapintojen kanssa sujuvat sinulta huoletta
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä

Lisätietoja

Oletko valmis ottamaan haasteen vastaan? Hae meille kesätöihin 28.2.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Käymme hakemuksia jo hakuaikana läpi, joten jätäthän hakemuksesi pian!