(Poistunut julkaisusta)

Toimitusketjun vastaava
Maillefer Extrusion Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Haemme asiantuntijaa vastaamaan Maillefer Services -toimintojen sisäisten prosessien toimivuudesta ja tehokkuudesta. Maillefer Services vastaa Mailleferin toimittamien kaapelinvalmistuskoneiden ja -tuotantolinjojen varaosien, komponenttien ja muiden huoltopalveluiden saatavuudesta ja toimittamisesta. Tehtävä on määräaikainen, se alkaa huhtikuun aikana ja loppuu äitiysloman päätyttyä, työskentely tapahtuu Vantaalla.

Tehtävässä olet toiminnanohjausjärjestelmämme (IFS) pääkäyttäjä ja kehität toimintoja oma-aloitteisesti ja automatisoit niitä tarpeen mukaan. Tehtäviisi kuuluvat toimitusketjun eri toimintojen tukeminen ja ohjeistaminen kuten osto, myynti ja logistiikka, varaosavarastonhallinta ja yhteistyö yrityksen eri osastojen, tavarantoimittajien ja palveluntarjoajien kanssa. Tarvittaessa sijaistat lähimpiä työkavereitasi etenkin operatiivista ostoa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää palvelu/huoltoliiketoiminnan tilaus-toimitusketjun ymmärrystä, asiakaslähtöistä ajattelutapaa, aktiivista, oma-aloitteista ja itseohjautuvaa työskentelytapaa. Koulutukseltasi olet YAMK- tai AMK-insinööri tai tradenomi tai omaat vastaavanlaiset tiedot ja taidot. Sinulle on kertynyt vastaavanlaisesta tehtävästä kokemusta vähintään kolme vuotta. Olet tottunut työskentelemään toiminnanohjausjärjestelmää käyttäen ja yleisimmät toimisto-ohjelmat ovat sinulle tuttuja työkaluja. Työkielemme ovat suomi ja englanti. Muusta kielitaidosta kuten ranskasta on tehtävässä etua.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mukavan työyhteisön alamme johtavassa ja aidosti kansainvälisessä yrityksessämme.

Liity joukkoomme ja täytä hakemuslomake. Liitä mukaan hakemuskirjeesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haku päättyy viimeistään 5.4.2019.

People and know-how - Reliability and trust - Quality is a must