(Poistunut julkaisusta)

Toimitusketjukoordinaattori
Oriola Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.3.2018

Haemme

TOIMITUSKETJUKOORDINAATTORIA

Oriola Finland Oy:n Services Finland – liiketoimintayksikköön Espooseen. Tehtävä on vakituinen.

Toimitusketjukoordinoinnin vastuualueeseen kuuluu päivittäinen lääkeyhtiökontaktien hoitaminen, materiaalivirtojen ohjaaminen korkean laadun ja lainsäädännön vaatimukset huomioiden sekä tuotteiden saatavuudesta ja varaston riittämisestä huolehtiminen. Päätehtävinä velvoitevaraston saldoseuranta, velvoitevaraston pidätykset ja vapautukset, alituslupa-anomukset Fimealle, Huoltovarmuuskeskuksen anomukset, myyntikieltoprosessin valvonta, tarvittaessa myyntikieltoprosessin pidätykset/vapautukset, lääkeyritysten asiakaspalvelu.

Tehtävä tarjoaa näköalapaikan lääkeyhtiöiden toimitusketjussa ja mahdollisuuden kehittyä lääkejakelun uralla. Toimitusketjukoordinaattorina olet tärkeä osa logistista ketjuamme ja tuet toiminnallasi niin varastomme kuin myyntimme toimintaa työskentelemällä aktiivisesti varaston, myyntiorganisaation ja lääkeyritysten kanssa. Teet ostotilauksia ennusteiden pohjalta ottaen huomioon menekkiin vaikuttavat tekijät. Tehtäviisi kuuluvat myös osto- ja rahtilaskujen käsittely.

Tarjoamamme tehtävään sopiva koulutustausta on esimerkiksi farmaseuttinen tai muu soveltuva koulutus. Kokemus osto- tai hankintatehtävistä ja osaaminen lääkealalta tai tukkuliiketoiminnan tuntemus ovat eduksi tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Tehtävä edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa sekä kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta englannin kielellä. MS Office -käyttökokemus on tarpeen ja tehtävään liittyvä SAP tuntemus on eduksi.

Haemme joukkoomme positiivista ja energistä tiimityöskentelijää, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot. Omaksut nopeasti uutta ja pystyt edistämään useitakin asioita samanaikaisesti. Tehtävä edellyttää järjestelmällistä, tarkkaa ja vastuuntuntoista työotetta.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä alan johtavien yritysten ja tuotteiden parissa kansainvälisessä, tavoitehakuisessa ja luotettavassa Oriolassa. Me Oriolassa kannamme vastuun, olemme avoimia, työskentelemme yhdessä ja olemme aloitteellisia. Jos koet arvomme omiksesi ja innostuit tehtävästä, lähetä hakemus palkkatoiveineen 19.3.2017 mennessä osoitteessa http://www.oriola.com/fi/tyopaikat/. Käynnistämme haastattelut hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Annamari Mankinen, p. 040 635 3408, tavoitettavissa parhaiten 12.3. klo 13:30-14:30 ja 19.3. klo 14-15.