(Poistunut julkaisusta)

Toimitusketjujohtaja/ Tammer Brands Oy
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.12.2020

Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Liikevaihtomme on noin 90 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista ja palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Hämeenlinnan logistiikkakeskuksessa käytössämme on viimeisimmän laajennuksen jälkeen modernit 45.000m2 logistiikkatilat. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi 

Etsimme nyt johtoryhmämme jäseneksi, Hämeenlinnan logistiikkakeskukseemme sinua

Toimitusketjujohtaja (Supply Chain Director)

Tärkein tehtäväsi on vastata kokonaisvaltaisesti Tammer Brands Oy:n toimitusketjun kokonaisuudesta kansainvälisessä sekä monikanavaisessa työympäristössä. Johdat 80 henkilöä työllistävän Hämeenlinnan logistiikkakeskuksen toimintaa ja kehität logistiikkaamme vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Pystyt numeroiden ja datan perusteella hahmottamaan kokonaisuuden vaikeasti ennustettavasta ja voimakkaasti skaalautuvasta toimitusketjusta, tekemään havaintojen perusteella tehokkaasti päätöksiä sekä viemään toimenpiteitä toteutukseen konkreettisten tulosten varmistamiseksi. Raportoit toimitusjohtajalle ja olet avainpelaaja yrityksemme johtoryhmässä. 

Odotamme sinulta erityisesti aiempia näyttöjä logistiikan kokonaisvaltaisesta hallinnasta sekä onnistumisia yrityksen toimitusketjun johtamisesta. Kaupallisen näkemyksesi, verkkokauppalogistiikan ymmärryksesi sekä toimialan erityispiirteiden tuntemuksesi kautta, kykenet ottamaan vahvan roolin yhtiömme prosessien modernisoinnissa sekä toimitusketjumme kehittämisessä. Työskentelytavoiltasi olet organisointikykyinen, kehittämishakuinen ja aikaansaava henkilö. Pystyt hahmottamaan kokonaisuudet ja työskentelemään paineen alla useiden hankkeiden kanssa samanaikaisesti. Viestit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa niin yrityksemme sisäisesti kuin sen ulkopuolella, kommunikoiden sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja palkitsevan avaintehtävän kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Päätoimipisteesi sijaitsee Hämeenlinnassa, jonka ohella pystyt työskentelemään osan viikosta esimerkiksi Tampereelta tai Vantaalta käsin. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa luottamuksellisesti MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 31.1.2021 mennessä.