(Poistunut julkaisusta)

Toimitusketju- ja kysynnänhallintapäällikkö
Apetit Ruoka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019

Apetit on kasvisten ykkönen, vahvasti kotimaiseen ruoan alkutuotantoon toimintansa perustava elintarvikeyhtiö. Luomme kasviksista hyvinvointia tarjoamalla terveellisiä, maistuvia ja arkea helpottavia ruokaratkaisuja. Lisäksi jalostamme rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristeita rehuraaka-aineeksi sekä käymme viljakauppaa kansainvälisesti. Haluamme olla kasvipohjaisten ruokaratkaisujen edelläkävijä. Apetit Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsingissä. Apetitin liikevaihto vuonna 2018 oli 283 miljoonaa euroa. Lue meistä lisää osoitteessa apetit.fi.

 

Etsimme nyt Säkylään tai Helsinkiin kokenutta ja ammattitaitoista

 

TOIMITUSKETJU- JA KYSYNNÄNHALLINTAPÄÄLLIKKÖÄ

 

Tehtävässä vastaat Apetit Ruoka Oy:n vähittäiskauppaa, suurkeittiöitä, teollisuus- ja vientitoimintoja tukevasta asiakaspalvelusta ja tilaus-toimitusprosessista sekä Apetit Ruoka Oy:n kysynnän hallinnasta ja Relex-ennustejärjestelmästä.

 

Vastuullasi ovat toimitusketjumme tärkeimmät mittarit, toimitusvarmuus ja ennustetarkkuus. Lisäksi tehtävässä tavoitteenasi on kehittää toimitusketjua ohjaavan informaation laatua toimittajilta asiakkaille ja takaisin, jotta pystymme entisestään optimoimaan omaa tekemistämme, tavaravirtoja sekä vastaamaan muuttuviin asiakastarpeisiin. Toimit tehtävässä asiakaspalvelutiimin ja menekinsuunnittelun esimiehenä.

 

Toivomme, että toimintojen ja järjestelmien kehittäminen on lähellä sydäntäsi. Olet ulospäin suuntautunut, ja avoin vuoropuhelu myynnin, tuotantojen ja hankinnan kanssa sujuu sinulta aktiivisella otteella. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää usean vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä toimitusketjun ja kysynnänhallinnan parissa, projektien johtamiskokemusta, esimieskokemusta sekä vahvaa järjestelmäosaamista (SAP, Excel, Relex) sekä analyyttistä työskentelyotetta. Lisäksi rakastat yksityiskohtien, numeroiden ja syy-seuraussuhteiden parissa työskentelyä ja pystyt pitämään useita palloja samanaikaisesti ilmassa. Arvostamme kokemusta elintarviketeollisuudesta sekä päivittäistavarakaupan ja elintarvikkeiden toimitusketjujen hyvää tuntemusta.

 

Työskentelet Apetit Ruoka Oy:n toimitusketjuorganisaatiossa ja raportoit hankinnoista ja toimitusketjusta vastaavalle johtajalle. Toimipaikkasi sijaitsee mieluiten Säkylässä tai vaihtoehtoisesti Helsingissä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hankinta- ja logistiikkajohtaja, Virpi Hautamäki, puh. 044 781 8966. Soittoajat: 14.10 klo 15-16 ja 16.10 klo 8-9.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.10. mennessä osoitteessa https://apetit.fi/tule-meille-toihin/.