(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtajan assistentti
Ramboll Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Toimitusjohtajan assistentti vakituiseen työsuhteeseen Espooseen.

Haemme energiseen joukkoomme Espooseen sinua, kokenutta ja tilannetajuista toimitusjohtajan assistenttia. Sinulla on taito pitää langat käsissäsi sekä kyky priorisoida tehtäviäsi. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja löydät ratkaisut eteen tuleviin haasteisiin.

Toimitusjohtajan assistenttina tuet myös yrityksen johtoryhmän jäseniä, ja tehtäviisi kuuluvat johtoryhmän jäsenten kalentereiden hallinta, matkojen ja erilaisten tapaamisten järjestäminen. Tilanteiden eläessä päivittäin pääset lisäksi tekemään erilaisia tehtäviä – tässä priorisointikykysi on avainroolissa. Työyhteisössämme sinulla on vapaus omaan työrytmiisi ja työnteon tapoihisi.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavista tehtävistä sekä sujuvaa englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa.

Yrityskulttuurimme perustuu vahvasti ihmislähtöisyyteen. Vastuullisuus asiakkaita, yhteiskuntaa sekä työntekijöitämme kohtaan ohjaa keskeisesti liiketoimintaamme. Työyhteisönä uskomme yhdessä tekemiseen ja välittämiseen, valtuuttamiseen sekä työn iloon. Kansainvälisenä ja monialaisena yrityksenä tarjoamme hyvät puitteet itsensä kehittämiseen.

Liity joukkoomme. Lisätietoja tehtävästä antaa HR johtaja Minna Koisti (+358 40 6896263). Haethan tehtävään 20.5.2018 mennessä.

Tutustu Rambolliin työpaikkana: http://www.ramboll.fi/ramboll_ura/toissa_rambollissa