(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtajan assistentti / Metsäteollisuus ry, Helsinki
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2019


Metsäteollisuus ry on edunvalvontajärjestö, joka rakentaa Suomessa toimivan metsäteollisuuden toimintaympäristöä ja kilpailukykyä. Uskomme, että biotalouteen pohjautuva teollisuus muodostaa vahvan tukijalan Suomen talouden uudistumiselle. Tavoitteenamme on toimintaympäristö, joka tukee metsäteollisuuden tuotantoa, investointeja ja työllisyyttä. Olemme vahva, moderni ja useiden globaalien trendien myötä entistä kiinnostavammaksi muuttuva etujärjestö, jossa työskentelee liki 40 piinkovaa asiantuntijaa.

Toimitusjohtaja etsii työparikseen sinua, organisointikykyinen ja innostunut

Toimitusjohtajan assistentti

Sinun vastuullasi on toimitusjohtajan kalenterin hallinta, järjestön kokouksiin liittyvät järjestelyt sekä sidosryhmätapaamisten organisointi. Hallitset matkavaraukset ja monet muut hallinnolliset tehtävät, myös hallinnollisten asiakirjojen käsittely on sinulle tuttua. Pidät yhteyttä jäsenyrityksiimme ja kansainvälisiin kumppaneihimme.

Sinulla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä ja hallitset yllättävät aikataulumuutokset rauhallisesti. Hymysi ei hyydy tiukassakaan tilanteessa, vaan pystyt kääntämään haasteet mahdollisuuksiksi. Kommunikoit hyvin suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi, eikä ruotsin taitokaan ole haitaksi.

Olet aidosti assistentin tehtävästä innostunut, yhteistyökykyinen, ja kaiken lisäksi kiva tyyppi. Jos olet omasta ja muidenkin mielestä johdon assistenttien terävintä kärkeä, niin ymmärrät tehtävän luottamuksellisuuden. Pyydämme paljon – vastapainoksi saat erittäin kiinnostavan ja innostavassa kehitysvaiheessa olevan toimialan, osaavat ja ennakkoluulottomat kollegat, asialliset tekemisen resurssit ja tueksesi mutkattoman työyhteisön.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä, voit olla yhteydessä hallintojohtaja Anne Hela-Elloseen ti 15.1. klo 10–12, puh. 040 846 7980, tai muina aikoina MPS-konsultti Nina Kalajokeen, puh. 020 746 9413. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si hakupainikkeen kautta 20.1.2019 mennessä.