Toimitusjohtaja
Purmon Osuuspankki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Etsimme nyt Purmon Osuuspankkiin uutta toimitusjohtajaa vastaamaan pankin operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä.  

 

Toimitusjohtaja, Purmon Osuuspankki

 

Tässä monipuolisessa tehtävässä pääset vaikuttamaan vahvasti osuuspankin toimintaan ja sen tulevaan kehitykseen. Työssäsi johdat ja kehität kannattavaa pankkitoimintaa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää vakavaraisen pankkimme toimintaa muuttuvassa ympäristössä.
 


Muutama sana meistä 


Purmon Osuuspankki on pienempi osuuspankki, joka toimii pääasiassa Purmon kunnanosassa Pedersöressä. Pankilla on vakaa asiakaskunta. Alkutuotanto ja pienyrittäjyys muodostavat merkittävän osan pankin toiminnasta. Kunnalle on ominaista väestön sekä talouden kasvu. 

 

 

Mitä tarjoamme sinulle?


Meillä pääset mukaan Suomen johtavan finanssialan toimijan matkaan sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi finanssialan ammattilaisena. Joukossamme pääset varmistamaan, että asiakkaamme saavat toimialan parhaat palvelut ja tuotteet käyttöönsä.
 
Vastuullisen työn vastapainoksi pidämme huolen työhyvinvoinnistasi ja tulevaisuuteen katsovista työjärjestelyistä. Tarjoamme sinulle vakaan ympäristön, jossa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen ovat keskeisiä arvoja. Luonnollisesti saat myös käyttöösi OP Ryhmän ja pankkimme kattavat edut.

 

 

Sinustako uusi toimitusjohtaja meille?


Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kyky ja voimakas tahto kehittää pankkimme liiketoimintaa muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet kerryttänyt osaamista finanssialalta sekä riskienhallinnasta, ja sinulta löytyy aiempaa kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta. Johtajana olet innostava ja osaat tukea henkilöstöä. Työssäsi olet asiakaslähtöinen sekä helposti lähestyttävä ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Sinulla on myös kyky omaksua maalaispankin toiminta ja sen tarpeet.


Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä täydellinen ruotsin kielen taito ja hyvä suomen kielen taito. 


  

Kiinnostuitko?


Hae tehtävää lähettämällä meille hakemuksesi sekä ansioluettelosi op-carees.fi -sivun kautta 24.1.2022 mennessä. 


Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Ole Lillqvist, puh. 050 597 1685, tai toimitusjohtaja Tommy Olin, puh. 0500 272 232. 


Finanssialalla luottamus ja vastuullisuus ovat toimintamme perusta, minkä vuoksi tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely. 


OP Ryhmä on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme. Lisätietoa OP:sta työnantajana ja kaikki avoimet tehtävämme löydät osoitteesta www.op-careers.fi. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1545477
  • Tehtäväalue: Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pedersöre, Pietarsaari
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Ole Lillqvist, puh. 050 597 1685, tai toimitusjohtaja Tommy Olin, puh. 0500 272 232.