(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Jyväskylän HuoltoSilta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2021

TOIMITUSJOHTAJANA vastaat Jyväskylän HuoltoSillan liiketoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä kokeneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa. Keskeisiä lähivuosien tavoitteitasi ovat kannattavuuden ja laadukkaan brändin turvaaminen, kilpailukykyisen palvelulaadun ja asiakaskokemuksen vaaliminen, kiinteistönhoitoalan kehittyvien IT-ratkaisujen käyttöönotto sekä henkilöstön korkean työtyytyväisyyden ja -ilmapiirin ylläpitäminen osaavalla henkilöjohtamisella.

UUDELTA TOIMITUSJOHTAJALTA ODOTAMME kokemusta johtamis- ja/tai päällikkötason tehtävistä; kokemus kiinteistöalalta palveluiden tilaajana tai tuottajana tukee onnistumista. Sinulla on näkemystä toimivan palveluliiketoiminnan johtamisesta sekä intoa ja osaamista uusiutuvien toimintamallien toimeenpanijana ja kehittäjänä. Olet neuvottelutaitoinen ja sinulla on halu rakentaa yrityksen tulevaisuutta suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Tulet toimeen myös englannin kielellä ja muutoshaasteet ja -hankkeet ovat sinulle ”piece of cake”.

IHMISTEN JOHTAJANA olet kunnioittava, rohkaiseva, ja vahvan integriteetin omaava yhteyksien rakentaja, jolla on taito motivoida työyhteisö toimimaan organisaation yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

TARJOAMME SINULLE vakaan, itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn sekä näköalapaikan Jyväskylän kiinteistönhoitobisneksessä.