(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Rekryfactory Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Nyt haemme intohimoista

TOIMITUSJOHTAJAA

Johtamaan, koordinoimaan ja myymään henkilöstövuokrauksen palveluita sekä kehittämään toimintaa. 

Vastaat prosesseista ja myynnistä, ja osaamisellasi tuet koko organisaation pitkäjänteistä kehittymistä. Tehtäviisi kuuluu myös sujuvan yhteistyön hoitaminen kumppaniemme kanssa. Myynti on intohimosi, sinulta löytyykin aiempaa näyttöjä myynnin tuloksekkaasta tekemisestä ja myynnin johtamisesta. Olet yrittäjähenkinen luonne, joka pystyy työskentelemään itsenäisesti ja saa ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen.

Sinulla on vahva kyky johtaa ihmisiä kannustavalla tavalla sekä löydät parhaat tavat toimia erilaisten ihmisten kanssa. Vahvan myyntiosaamisesi myötä osaat asettaa tavoitteet itsellesi ja myyntitiimillesi. Raportoit yhtiön toiminnasta johtoryhmälle ja hallitukselle, joka avustaa sinua yli 15 vuoden kokemuksella henkilöstövuokrausalasta. Olet analyyttinen ja isojakin kokonaisuuksia hyvin hallitseva henkilö, joka kykenee itsenäiseen päätöksentekoon yhtiön johtamisessa ja myyntityössä.

Odotamme sinulta kokemusta myyntiyöstä ja myynnin johtamisesta yksityistellä sektorilla sekä sen tuloksekkaasta hoitamisesta ja halua kantaa vastuuta. Arvostamme kokemusta henkilöstön vuokrausalasta. IT-taidot ja alan järjestelmätuntemus ovat eduksi tehtävän hoidossa.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kasvutarinaan. Pääset myös oppimaan uutta ja kehittymään yhdessä kanssamme. Palkkaus perustuu kohtuulliseen peruspalkkaan autoetuineen ja merkittävään bonusosaan, jonka suuruus määräytyy Rekryfactoryn taloudellisen menestyksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Target Headhunting Oy:n Headhunter Timo Välenoja Puh. 050 444 2783, timo.valenoja@targetheadhunting.fi ja Rekryfactory Oy, Tuomo Moberg, puh. 050-301 7766. Lähetäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen 31.1.2021 mennessä täyttämällä sähköinen lomake osoitteessa: www.targetheadhunting.fi > Työpaikat. Toimi pian, haastattelut aloitamme jo ennen hakuajan umpeutumista.