(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Osuuskauppa Arina

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Oletko sinä Veli-Matin seuraaja, 3000 arinalaisen työkaveri ja Arinan tuleva

TOIMITUSJOHTAJA

Toimitusjohtajana vastaat Osuuskauppa Arinan kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä johtoryhmäsi kanssa. Keskeisiä tavoitteitasi ovat Arinan olemassaolon tarkoituksen ja työn merkityksellisyyden kirkastaminen, osuustoiminnan hyödyllisyyden ja omistajakokemuksen varmistaminen sekä markkina-aseman ja kannattavuuden turvaaminen kaikilla toimialoillamme. Arinan missio on ”Rakkaudesta Pohjois-Suomeen – teemme yhdessä paremman paikan elää” ja toimitusjohtajana sinun tulee varmistaa, että osuuskauppa onnistuu tehtävässään.

Toimitusjohtajalta edellytämme vankkaa liikkeenjohtokokemusta ja näyttöjä tuloksista kuluttajaliiketoiminnassa. Kokemus monialayrityksen johtamisesta on merkittävä lisäetu. Olet jo osoittanut kykysi sekä strategioiden kehittäjänä että toimeenpanijana. Tunnet kuluttajaliiketoiminnan megatrendit ja muutoshaasteet, olet uudistushenkinen ja sinulla on kyky rakentaa tulevaisuutta.

Ihmisten johtajana olet kannustava keulakuva ja sinulla on kyky innostaa koko organisaatio yhteisten tavoitteiden taakse. Talouden tunnusluvut ovat vankkaa osaamisaluettasi. Onnistuaksesi tärkeää on kykysi johtaa osuuskauppaa tarkoituksen, periaatteiden ja arvojen mukaisesti sekä ymmärtää osuustoiminnallisen yritysmuodon erityispiirteet ja mahdollisuudet.

Edellytämme pitkäjänteistä sitoutumista talousalueelle.

Tarjoamme sinulle

  • Itsenäisen, haasteellisen ja monipuolisen työn
  • Dynaamisen työympäristön
  • Näköalapaikan Pohjois-Suomen alueella ja koko S-ryhmässä
  • Mahdollisuuden kehittyä ja kehittää

Pyydämme hakemaan tehtävään Boyden.fi kautta 25.1.2021 mennessä. Lisää hakukirjeen ja CV:n otsikkoon tehtävä ja yritys. Luottamuksellisiin tiedusteluihin tehtävästä vastaa Boydenilta Carita Lahti, p. 050 500 3003 14.1. klo 13–15 ja 20.1. klo 9–11 tai carita.lahti@boyden.fi.