Toimitusjohtaja
OP Nilakan Seutu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

TOIMITUSJOHTAJA, OP Nilakan Seutu

 

Nilakan Seudun Osuuspankki on vakavarainen, OP Ryhmään kuuluva osuuspankki, jonka toimialue on Pielavesi, Keitele ja Viitasaari. Meillä on konttorit Pielavedellä ja Keiteleellä. Asiakasliiketoimintamme volyymi on noin 323 miljoonaa euroa ja vakavaraisuutemme on hyvässä kunnossa. Asiakasmäärämme on noin 10 000, joista omistaja-asiakkaita on 5 000. Palvelemme asiakkaitamme 13 pankkiammattilaisen voimin.

 

Nykyisen toimitusjohtajamme jäädessä eläkkeelle, etsimme nyt Toimitusjohtajaa vastaamaan pankkimme operatiivisesta johtamisesta ja kehittämisestä.

 

Toivomme sinulta

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kyky ja voimakas tahto kehittää pankkimme liiketoimintaa kannattavasti ja riskeistä huolehtien alati muuttuvassa toimintaympäristössä. Sinulla on monipuolinen osaaminen finanssialalta, hyvä rahoitusasioiden tuntemus, tehtävään soveltuva koulutus ja näyttöä tuloksellisesta toiminnasta. Osaat esimerkilläsi johtaa ihmisiä, numeroita ja asioita.  

 

Herätät luottamusta niin asiakkaiden kuin henkilöstön keskuudessa. Olet taitava verkostoitumaan ja vahvistat pankkimme asemaa toimialueellamme. Olet myös innostava, kannustava ja edistät perustehtävämme mukaisen strategian toteutumista.

 

Eduksi luemme yritys- ja maaseuturahoituksen tuntemisen sekä halun kehittää toimintaympäristöämme.

 

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa osaavaa ja innostunutta joukkoa sekä kehittää pankkiamme toimialueella. Käytössäsi on OP Ryhmän kattavat edut.

Kirkkaiden vesistöjen ja puhtaan luonnon ympäröimä toimialueemme on yksi Pohjois-Savon viidestä työssäkäyntialueista. Asukkaita alueella on noin 7000 ja kesäisin kesäasukkaiden myötä lähes 10000.  Meiltä on matkaa Kuopioon ja Viitasaarelle noin 75 kilometriä.

 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja antaa hallituksen puheenjohtaja Mika Niemetmaa 0407355708 tai sähköpostilla mika.niemetmaa@hotmail.com. 

 

Lähetäthän meille hakemuksesi OP Careers- sivuston kautta viimeistään 31.1.2021.

 

Teemme valitulle henkilölle tehtävän vaatimusten mukaiset taustaselvitykset.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan suurin työnantaja Suomessa. OP:n muodostavat yli 100 itsenäistä osuuspankkia ja niiden omistama keskusyhteisö OP Osuuskunta tytär- ja lähiyhteisöineen. Meillä työskentelee yli 12 000 finanssialan ammattilaista.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412366
  • Tehtäväalue: Vakuutus, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Määräaikainen virka
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pielavesi