(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Suomen Terveysmaailma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Suomen Terveysmaailma on kotimainen terveysalan yritys, joka valmistaa, maahantuo ja markkinoi terveystuotteita Suomessa. Toimintamme perustana ovat korkealuokkaiset tuotteet, jotka edistävät terveyttä ja hyvinvointia monin eri tavoin sekä helpottavat hoitotyötä.

Suomen Terveysmaailma palvelee yksityisiä ja julkisia terveydenhoitoalan yksiköitä pyrkien jatkuvasti parantamaan ja helpottamaan hoitotyötä yhdessä asiakkaiden kanssa. Olemme luotettava kotimainen kumppani, joka huolehtii kaikista asiakkaistaan.

Terveysmaailman asiakaskunta koostuu kotimaisista julkisen ja yksityisen sektorin hoito-, vanhuspalvelu- ja KEVA-yksiköistä. Olemme toimittaneet tuotteitamme yli 2.500 toimipisteeseen ympäri Suomea.

15 toimintavuotemme myötä olemme saavuttaneet tunnetun ja vakiintuneen aseman terveysalan asiakaskunnassamme.

Nyt haemme Toimitusjohtajaa Tampereelle tai pääkaupunkiseudulle

Vastuullasi on kokonaisvaltainen liiketoiminnan kehittäminen ja myynnin johtaminen. Vastaat koko Suomen alueella toimivan myyntitiimme toiminnasta ja prosesseista, ja osaamisellasi tuet koko myyntiorganisaation pitkäjänteistä kehittymistä. Tehtäviisi kuuluu myös sujuvan yhteistyön varmistaminen pääsääntöisesti ulkomaisten tavarantoimittajiemme kanssa, samoin kuin logistiikkakumppaniemme kanssa.

Myynti ja sen jatkuva kehittäminen on intohimosi, ja sinulta löytyykin aiempaa näyttöä menestyksekkäästä myynnin johtamisesta. Olet yrittäjähenkinen persoona, joka saa ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden eteen. Sinulla on vahva kyky johtaa ihmisiä valmentavalla otteella sekä pelisilmää löytää parhaat tavat toimia erilaisten ihmisten kanssa. Vahvan myyntiosaamisesi myötä osaat asettaa motivoivat ja inspiroivat tavoitteet sekä toimivat seurantamallit myyntitiimille. Sinulla on taito luoda ne puitteet, joissa myyjän on mahdollisuus onnistua ja kehittyä. Olet analyyttinen ja isojakin kokonaisuuksia hyvin hallitseva henkilö, joka tarvittaessa kykenee jämäkkään ja itsenäiseen linjaamiseen sekä päätöksentekoon.

Tulet toimeen sujuvasti englannin kielellä niin suullisesti kuin kirjallisestikin. Odotamme sinulta kokemusta myynnin tuloksekkaasta johtamisesta. Kokemus terveydenhuoltoalalta ja julkisen sektorin kilpailutuksista on myös eduksi tämän tehtävän hoidossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Mikäli uskot itseltäsi löytyvän paljon annettavaa tähän tehtävään, haluamme kuulla sinusta mahdollisimman pian. Lähetä ansioluettelo ja hakemus palkkatoivomuksineen viimeistään 21.1. mennessä osoitteeseen https://www.adecco.fi/fi-fi/avoimet-tyopaikat.

Lisätiedot tehtävästä Suomen Terveysmaailma, Timo Laaksonen, 050 342 5578 tai Adecco, Teemu Vuorinen, 0400 6100 41