Toimitusjohtaja
Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Edeltäjän jäädessä eläkkeelle Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiö hakee Poriin

Toimitusjohtajaa

Toimit Länsi-Suomen Diakonialaitoksen säätiön ja Diakon Palvelut Oy:n toimitusjohtajana ja tehtävänäsi on koko konsernin johtaminen ja kehittäminen yhdessä hallinnon ja henkilökunnan kanssa siten, että toiminta-ajatukseen ja strategiaan perustuvat yhteisesti hyväksytyt päämäärät ja tavoitteet saavutetaan. Luovuuden, osaamisen ja yhteishengen ylläpitäminen on tärkeä osa työtäsi.

Vastaat konsernin organisaation ja johtamisjärjestelmän kehittämisestä muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Kokonaisvaltaisen operatiivisen johtamisen lisäksi hoidat yhteydenpidon keskeisiin yhteistyötahoihin, edustat säätiötä ja Oy:tä sekä toimit hallintoneuvoston ja hallitusten sihteerinä.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja vahvaa johtamiskokemusta. Olet palveleva johtaja, joka osaa delegoida ja antaa asiantuntijoiden loistaa. Kristillinen ja diakoninen arvopohja ovat Sinulle luontaisia ja hoidat talouden kestävän kehityksen mukaisesti. Kokemus kiinteistöliiketoiminnasta ja digitalisaation kehittämisestä on tehtävässä eduksi.

Haluatko tulla uudeksi toimitusjohtajaksi hyvin johdettuun yhteiskunnalliseen konserniin, jonka perusarvona on kristillinen lähimmäisen rakkaus?

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnelin konsultti Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 13.12.2020 mennessä web-sivujen www.eezypersonnel.fi kautta.

Haku alkaa 20. marraskuuta 2020 ja päättyy 13. joulukuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot