Toimitusjohtaja
OP Lounaisrannikko

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

OP Lounaisrannikko on OP Ryhmään kuuluva kannattava ja vakavarainen pankki, jonka ydintoimialueeseen kuuluvat Uusikaupunki, Laitila, Masku ja Kustavi. Asiakkaita pankillamme on lähes 30 000, joista omistaja-asiakkaita lähes 16 000. Pankin ja sen tytäryhtiöiden Lounaisrannikon OP Koti LKV:n ja Lounaisrannikon OP-Isännöinti Oy:n palveluksessa on noin 70 ammattilaista.

 

Etsimme nyt TOIMITUSJOHTAJAA vastaamaan ihmisläheisen ja vastuullisen pankkimme operatiivisesta johtamisesta, mahdollistamaan markkina-asemamme kasvua sekä kehittämään monipuolista pankkipalvelutarjontaamme.

 

 

Mitä odotamme sinulta

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on kyky ja palava into kehittää vakavaraisen pankkimme liiketoimintaa kannattavasti ja vahva halu sitoutua kanssamme johdonmukaisiin ja pitkäjänteisiin tavoitteisiimme. Omaat kyvyn ennakoida liiketoimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja huomioit näitä pankin kehittämisessä. Sinulla on pitkäaikaista kokemusta pankki- tai rahoituspalvelualalta sekä näyttöjä niin aikaisempien tehtävien toiminnan tehokkuudesta kuin hyvän asiakas- ja työntekijäkokemuksen mahdollistamisesta. Arvostamme sitoutuneisuuttasi Lounaisrannikon Osuuspankin toiminta-alueeseen.

 

Toimitusjohtajana varmistat tuloksen tekemällä työtä aidosti yhdessä pankkimme hallinnon ja henkilöstön kanssa. Mahdollistat menestyksen olemalla läsnä arjessa ja poistamalla esteitä onnistumisten tieltä, samalla kun näytät suuntaa priorisoimalla rohkeasti ja toimimalla kustannustehokkaasti. Olet luontainen verkostoituja alueen elinkeinoelämässä ja OP ryhmässä.

 

 

Tarjoamme sinulle

 

Lounaisrannikon Osuuspankin perustehtävä on edistää omistaja-asiakkaiden, asiakkaiden ja toimintaympäristönsä kestävää taloudellista menestystä, turvallisuutta ja hyvinvointia. Pankki on kehittyvä ja kasvava pankki – toimialueensa vahva kehittäjä. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden johtaa osaavaa ja innostunutta joukkoamme sekä kehittää pankkiamme toimialueella.

 

Käytössäsi ovat OP Ryhmän kattavat edut.

 

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Odotamme sinua innolla osaksi tiivistä joukkoamme ja pankkimme menestystarinaa!

 

Kerro meille osaamisestasi ja lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi 29.11.2020 mennessä alla olevan linkin kautta.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Mauri Kontu puh 044 7427010, sähköposti mauri.kontu@vahterus.com.

 

Teemme valitulle henkilölle tehtävän vaatimusten mukaiset taustaselvitykset.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot