(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Fodelia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Feelian ruokakaupan tavoitteena on olla Suomen suurin ja kannattavin ruoan verkkokauppa. Sitä tarinaa rakentamaan haemme toimitusjohtajaa – oletko valmis ottamaan haasteen vastaan?

Feelia Oy on tehnyt vahvaa ja kannattavaa kasvua viime vuosina. Jatkossa kasvua haetaan myös verkkoliiketoiminnalla, josta on kasvanut merkittävä osa yhtiön liiketoimintaa. Verkkokauppa tullaan nyt yhtiöittämään ja sen kasvun rakentajaksi haemme toimitusjohtajaa. 

Verkkokaupan yhtiöittämisen myötä vastaat perustettavan yhtiön strategiasta ja operatiivisesta johtamisesta. Olet osa Fodelia-konsernin johtoryhmää ja keskeisessä roolissa verkkokaupan strategian ja kasvun rakentamisessa yhdessä konsernin johtoryhmän kanssa. Käytännössä vastuullasi on verkkokaupan kokonaisvaltainen myynnin ja markkinoinnin kehittäminen, liikevaihtovastuu sekä konseptin rakentaminen Suomessa.

Vahvan kuluttaja- ja verkkokaupan johtamiskokemuksesi ja näyttöjesi myötä tuot johtoryhmäämme näkemystä siitä, millaisen strategian luomme verkkokaupan liiketoiminnalle ja miten toimintaa tullaan jatkossa johtamaan. Motivoidut uuden liiketoiminnan kehittämisestä ja konseptoinnista niin strategisella kuin operatiivisella tasolla kompaktin tiimisi tukemana. Tulos- ja tavoitehakuinen toimintatapa kuvastavat sinun tapaasi tehdä töitä, kuten myös ketteryys ja yrittäjämäinen asenne. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. Pääasia on kuitenkin se, että työkokemuksesi digitaalisen markkinoinnin ja verkkokaupan parista vakuuttaa meidät kyvystäsi lähteä vetämään Feelian ruokakauppaa. Toimipisteesi sijaintia ei ole määritelty, vaan olemme joustavia sen suhteen.

Fodelia-konserni tarjoaa innovatiivisen ja ketterän toimintakulttuurin, jossa pääset vaikuttamaan koko konsernin mittakaavassa sekä oman vastuualueesi puitteissa yhtiön menestykseen. Haluamme sitoutua pitkäjänteiseen kehittämiseen, ja yrittäjämäinen asenne erottaa meidät isoista toimijoista. Haluatko siis mukaan tekemään ruoan verkkokaupan menestystarinaa?

Lisätietoja tehtävästä antavat Fodelian toimitusjohtaja Mikko Tahkola, p. 040 829 0195 sekä Mercuri Urvalin seniorikonsultti Marika Mertala, p. 040 708 8176. Odotamme yhteydenottoasi viimeistään 31.10.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi. Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti.