(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Ranuan Seudun Matkailu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Ranuan Seudun Matkailu Oy:n ympärivuotinen perhematkailukohde tarjoaa matkailijoille kokonaisvaltaisia elämyksiä erämaamaisessa ympäristössä. Yhdessä Ranuan eläinpuiston ja oheispalveluiden kanssa RSM muodostaa matkailun kattavan palveluvalikoiman.

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä kokonaisvaltaisesti. Ranuan Seudun Matkailu ylläpitää eläinpuiston lisäksi useita matkailuun liittyviä palveluita, kuten igluja, lomakylää, campingia, safaripalveluita, myymälöitä ja ravintolaa. Tämä mahdollistaakin sinulle monipuolisen ja kansainvälisen tehtäväkentän matkailunalan avainpaikalla. Sinulla on kykyä ja näkemyksiä suunnitella toiminnan kehittämistä sekä toteuttaa suunnitelmia yhdessä henkilöstön kanssa. Asiakas- ja henkilöstökokemus sekä eläintemme hyvinvointi ovat ajattelusi ytimessä. Osallistuvana johtajana toimit aktiivisesti henkilöstömme ja paikallisten sekä kansainvälisten sidosryhmiemme kanssa.  
 
Odotamme sinulta näyttöjä tulosvastuullisesta johtamisesta, liiketoiminnallista ajattelua ja näkemystä matkailun tulevaisuuden kehityksestä. Sinulla on osaamista myös myynnin, markkinoinnin ja talouden saralla. Olet positiivinen, sitoutuva ja henkilöstöä arvostava esimies. Erinomaiset yhteistyövalmiudet omaavana nautit työskentelystä eri sidosryhmiemme kanssa, luoden ja ylläpitäen verkostoja. Sujuva suomen ja englannin kielitaito, esiintymisvalmius ja soveltuva korkeakoulututkinto tukevat työssä menestymistäsi.  
 
Ranuan eläinpuisto monipuolisine oheispalveluineen on erämaamainen ja ympärivuotinen perhematkailukohde, joka tarjoaa ainutlaatuisen työskentely-ympäristön sekä asuinolosuhteet harrastusmahdollisuuksineen. RSM on Ranuan kunnalle tärkeä elinvoiman rakentaja ja sen merkitys Lapin alueella laajemminkin on merkittävä. Tule mukaan edistämään Ranuan seudun matkailua yhdessä kanssamme!  
 
Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalissa Johanna Massa, puh. 040 144 3333 ja Sanna Aikio, puh. 040 717 9796. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 25.10.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi