(Poistunut julkaisusta)

TOIMITUSJOHTAJA
Oy Adolf Lahti Yxpila Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Tule johtamaan vahvasti tulevaisuuteen investoivaa kasvuyhtiötä! Rakennamme kasvuamme osana Suomen johtavaa ja nopeimmin kasvavaa logistiikka-alan palvelutuottajaa KWH Logistics -liiketoimintaryhmää.

Adolf Lahden nykyisen toimitusjohtajan jatkaessa edelleen KWH Logistics -liiketoimintaryhmän muissa avaintehtävissä, etsimme nyt yhtiölle tulevaisuuteen katsovaa ja liiketoimintaa edelleen kehittävää toimitusjohtajaa. 

Toimitusjohtajana vastaat yhtiön strategiasta, operatiivisesta johtamisesta ja kannattavan kasvun luomisesta. Kehität yhtiön nykyisiä liiketoimintoja kokonaisvaltaisesti ja tunnistat uuden liiketoiminnan mahdollisuuksia. Yhdistät valmentavan ja kannustavan henkilöstöjohtamisen liiketaloudellisiin tavoitteisiin ja haluat omalta osaltasi edistää yhteistyötä osana konserniamme, toimiessasi myös KWH Logistics -liiketoimintaryhmän johtoryhmän jäsenenä. Toimit aktiivisesti strategisten kumppanuuksiemme ja asiakkaidemme kanssa. 

Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta liiketoiminnan johtamisesta sekä näkemystä yhtiön kasvun luomisesta. Kokemustaustasi logistiikan tai suurteollisuuden tehtävistä edesauttaa ymmärrystäsi yhtiömme arvoketjusta ja tuottamistamme asiakasratkaisuista. Soveltuva kaupallinen tai tekninen koulutustaustasi tukee menestymistäsi. Esimerkillisellä, pitkäjänteisellä ja asiakaslähtöisellä otteella yhdistät strategisen ja operatiivisen johtamisen tulokselliseksi kokonaisuudeksi yhdessä henkilöstösi kanssa. Sinulla on luontainen kyky laaja-alaiseen yhteistyöhön organisaation, asiakkaiden ja eri sidosryhmiemme kanssa. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksesi. 

Adolf Lahti tarjoaa sinulle monipuolisen tehtäväkentän vakavaraisessa ja pitkällä tähtäimellä tulevaisuuteen investoivassa kasvuyhtiössä, jossa saat mahdollisuuden kehittää toimintaa laaja-alaisesti. Olemme alan tunnettu ja merkittävä toimija sekä haluttu yhteistyökumppani. Saat johdettavaksesi yli 100 hengen sitoutuneen ammattilaisten joukon. 

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaavat Mercuri Urvalissa Johanna Massa, puh. 040 144 3333 tai Adolf Lahti Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Joakim Laxåback, puh. 050 387 3303 (24.9 klo 17.00-18.00 ja 30.9 klo 17.00-18.00). Odotamme yhteydenottoasi palkkatoiveen kera 11.10.2020 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi (viite FI-15533).