(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
FitWood

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2020

FitWood etsii Toimitusjohtajaa vastaamaan liiketoiminnan kehittämisestä kansainväliseksi menestystarinaksi. Nykyinen toimitusjohtaja jatkaa hallituksessa ja tukee tehtävään siirtyvää henkilöä.

FitWoodin toiminta on tällä hetkellä kannattavalla pohjalla, ja tilikauden liikevaihto tulee ensimmäistä kertaa lähestymään miljoonaa euroa. Pohjat on luotu siihen pisteeseen, että toiminnan skaalaaminen on mahdollista. Vienti on alusta asti ollut keskeinen osa yhtiön strategiaa, ja valtaosa liikevaihdostamme tulee ulkomailta. Näemme, että jatkossakin kasvua tehdään kansainvälisesti. Verkkokauppa, kohdennettu digitaalinen markkinointi ja sosiaalisen media näkyvyys näyttelevät tässä tärkeää osaa. Tällä hetkellä olemme saaneet kotimaan lisäksi jälleenmyyjiä Keski-Eurooppaan, jossa Saksa toimii tämän hetken tärkeimpänä markkina-alueenamme. Uskomme vahvasti, että kuntoilun megatrendi yhdistettynä vahvaan brändiin tulee takaamaan kysyntää kansainvälisesti.

Toimitusjohtajana vastaat hallituksen ohjauksessa FitWoodin kehityksestä ja kannattavasta kasvusta. Tärkeimpiä tehtäviäsi on tunnistaa paikat myynnille ja kasvulle sekä tehdä niitä edistäviä toimenpiteitä. Tutustut nykyiseen liiketoimintaan ja lähdet kehittämään sitä jo olemassa olevista prosesseista. Liikuntavälineidemme kysyntä on jo nyt voimakkaassa kasvussa, joten rekrytoit uusia kollegoita tiimiisi sitä mukaa, kun tarpeita ilmenee. Johtamisessa pidämme tärkeänä, että johdat henkilöstöä esimerkillä, tavoitteellisesti ja oikeanlaista yrityskulttuuria kehittäen. Vastuullasi on verkkokaupan ja myynnin kehittäminen yhdessä tiimin kanssa, minkä lisäksi johdat henkilöstöä kannustavasti kasvustrategian mukaisesti. Lisäksi olet johtavassa asemassa tuotekehitysprojekteissa, jotta tuoteportfoliomme vastaa markkinan tarpeita. Hakijan on hyvä huomioida yhtiön pieni kokoluokka, joka tarkoittaa aluksi rutiininomaisiakin työtehtäviä.

Edellytämme kokemusta ja annettuja näyttöjä liiketoimintavastuullisista rooleista esimerkiksi verkkokaupan, digitaalisen markkinoinnin tai jonkin kansainvälistyvän tuotteen vetämisessä. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä johtamisen taitoja, ja sinulla tulee olla kyky saada tiimisi työskentelemään yhteisen päämäärän eteen. Tehtävä pitää luonnollisesti sisällään kohtaamisia avainasiakkaidemme kanssa, joten hyvät myynnilliset taidot ovat välttämättömiä suullisesti ja kirjallisesti. Työskentelykielinä on suomi ja englanti, muun kielitaidon laskemme eduksesi. Persoonan näkökulmasta tehtävä sopii henkilölle, joka työskentelee kunnianhimoisesti tavoitteiden eteen asiakkaita palvellen ja johtaa yrityksen muita osia määrätietoisesti samaan suuntaan.

Tarjoamme sinulle tehtävää, jossa aidosti vaikutat kansainvälistyvän yrityksen kehittymiseen. Työskentelet laadukkaiden tuotteiden parissa, jotka tulevat löytymään yhä useammista kodeista. Tulevaisuudessa on mahdollista keskustella yhtiöön sitouttamisesta omistajuuden muodossa. 

Jätä CV:n lisäksi hakemuskirje rekrytointikumppanimme Sytytä.fi:n rekrytointijärjestelmään osoitteessa rekry.sytyta.fi. Lisää mukaan palkkatoiveesi. Aloitamme ensimmäisen kierroksen haastattelut alustavasti viikoilla 40–41. Käsittelemme kaikkia hakemuksia yksityisyyttäsi kunnioittaen, ja hakijoita tiedotetaan prosessin etenemisestä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR Partner Kristian Paloheimo kristian@sytyta.fi tai p. 0405738900