(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Levytyö Särkinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020
Levytyö Särkinen Oy
Levytyö Särkinen OyOlemme vuonna 1974 toimintansa aloittanut hitsattujen levyrakenteisten koneiden ja koneosien valmistaja. Asiakkaitamme ovat kotimaiset vaihteiden ja kivenmurskauskoneiden valmistajat sekä muu raskas konepajateollisuus.Valmistamme raskaan konepajateollisuuden hitsatut ja levyrakenteiset koneenosat ja laitteet, pääasiassa vahvalevytyöt. Palveluihimme kuuluvat plasma- ja polttoleikkaus, särmäys, hitsaus, lämpökäsittely, maalaus, koneistus ja kokoonpano.Laatumme takeena on myös tuotannossamme ja toiminnassamme käytössä oleva ISO 9001 -sertifioitu laatujärjestelmä. Hitsaamomme noudattaa SFS EN-ISO 3834-2 -hitsausstandardia. Sekä pystymme palvelemaan teitä myös kantavien teräsrakenteiden, EN 1090-1, osalta.Laadun avainasemassa on ammattitaitoinen ja motivoinut henkilöstömme. Laatupolitiikan säilyttäminen saavutetulla tasolla ja sen parantaminen vaativat henkilöstön ammattitaidon, motivaation ja työviihtyvyyden seurantaa ja kehittämistä. Huolehdimme tästä jatkuvasti.Levytyö Särkinen Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 12,85 miljoonaa ja se työllistää noin 80 metallialan ammattilaista. Levytyö Särkisen apuna tässä rekrytoinnissä toimii: Eezy Personnel on yksi johtavia rekrytointeihin, henkilöarviointeihin ja organisaatioiden kehit­tämiseen keskittyviä suomalaisia asiantuntijayrityksiä. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Oulussa, Joensuussa, Kouvolassa ja Seinäjoella. Asiakaskuntamme muodostuu sekä paikallisista että valtakunnallisista yrityksistä ja julkishallinnon toimijoista. Asiakkaamme arvostavat vahvaa rekrytointi– ja soveltuvuusarvio-osaamista sekä laadu­kasta, ratkaisuhakuista ja pitkäjänteistä yhteistyötä. www.personnel.fi Olemme osa Eezy-konsernia.Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. www.eezygroup.fi

Haemme Levytyö Särkinen Oy:lle

Toimitusjohtajaa

Etsimme Tampereella sijaitsevaan konepajateollisuuden yritykseen toimitusjohtajaa vastaamaan yrityksen johtamisesta. Nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä kehittämään emo- ja tytäryhtiöiden liiketoimintaa, etsimme nyt henkilöä, jonka vastuulla on erityisesti yrityksen kannattavan talouden sekä henkilöstön motivoiva johtaminen.

Toimitusjohtajan tulevat haasteet

Levytyö Särkinen on vuonna 1974 perustettu perheyritys, jonka liikevaihto on kasvanut viimeisen kahdeksan vuoden aikana 5 miljoonasta eurosta noin 13 miljoonaan euroon.  Uuden toimitusjohtajan ensisijainen tehtävä on kasvattaa erityisesti yrityksen tuloksentekokykyä, tuoda moderneja johtamisen malleja henkilöstöjohtamiseen, luoda asiakassuhteita sekä mahdollistaa tuotannon kehittyminen.

Toimitusjohtajan profiili

Tekninen / kaupallinen koulutus ja kokemus metalliteollisuuden liiketoiminnan johtamisesta ovat hyvä lähtökohta tehtävään.  Haluamme löytää henkilön, jolla on strategista osaamista liiketoiminnan kehittämiseen sekä pelisilmää ihmisten johtamiseen ja motivoimiseen. Sinulta on jämäkkä ote johtamiseen ja uskallat kertoa asioita suoraan. Näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia ja pystyt paineen alla säilyttämään positiivisen vireen huumoria unohtamatta. Olet analyyttinen ja erilaisten mittareiden luominen valmistavan teollisuuden tuotannon seuraamiseen on sinulle tuttua. Levytyö Särkisellä on tuotantotoimintaa myös ulkomailla ja asiakkaamme ovat kansainvälisiä yrityksiä, jonka vuoksi kokemus kansainvälisestä ympäristöstä on eduksi.

Me tarjoamme toimitusjohtajalle mahdollisuuden johtaa yhtä Tampereen alueen suurinta alihankintakonepajaa, jonka asiakkaita ovat mm. Metso Minerals, Outotec, Switch, Konecranes, SEW sekä Santasalo. Yritys on hyvässä kasvuvauhdissa, mutta paljon on vielä tehtävää jäljellä. Ja siihen tarvitsemme toimitusjohtajan, joka vie yrityksen seuraavalle tasolle.

Toimitusjohtajan hakuprosessi ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa nykyinen toimitusjohtaja Samuli Särkinen puhelimitse (0400915013) seuraavina ajankohtina:

  • 10.8. klo 8-9
  • 27.8. klo 12-13

Muina aikoina tiedusteluihin vastaa Eezy Personnelin seniorikonsultti Hannu Järvimäki, puhelin 0503670862.

Hakuaika tehtävään on 6.8.-30.8.2020.

Tehtävään haku tapahtuu jättämällä hakemus ja CV Eezy Personnelin sivujen kautta osoitteessa : https://ats.talentadore.com/apply/Toimitusjohtaja/8R96vm


Sijainti: Hepolamminkatu 17-19, Tampere