(Poistunut julkaisusta)

Toimitusjohtaja
Ranuan Infra Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2020

Ranuan Infra Oy etsii uutta

T  O  I  M  I  T  U  S  J  O  H  T  A  J  A A

Tulet kehittämään yhtiön liiketoimintoja nykyisen rakenteen pohjalta ja lähitulevaisuudessa on tarkoitus panostaa useampiin kehittämis- ja uudistamiskohteisiin. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu varmistaa eri liiketoimintojemme toimintavarmuus ja kriittisten toimintojen jatkuvuus. Ohjaat joukkoamme onnistumaan palveluidemme sujuvuuden takaamisessa asiakkaidemme hyväksi. Kehityksen painopisteinä ovat lähitulevaisuudessa erityisesti liiketoimintojen ja talouden prosessien kehittäminen.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla vahva kokemus tulosvastuullisesta liiketoiminnan vetämisestä, strategista näkemystä sekä kykyä hyödyntää toimialojemme kehittämismahdollisuuksia. Hyvä ymmärrys yrityksen talouden prosesseista on välttämätöntä onnistuaksesi toimintojemme kehittämisessä. Toimeen valittavalta edellytämme lisäksi soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastuullisista johtotehtävistä. Odotamme sinulta hallinto- ja talousosaamisen lisäksi tavoitteellisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä myönteistä ja ratkaisukeskeistä toimintatapaa.

Herättikö tämä ajatuksia? Kysy meistä ja tehtävästä lisää kunnanjohtaja Sirpa Hakalalta, puh. 040 539 4293, hallituksen pj. Rauno Kelahaaralta, puh. 040 039 4767 tai rekrytointiprosessista tarkemmin rekrytointikumppaniltamme Accountor HR4:ltä, Senior Recruitment Consultant Sanni Krögeriltä, puh. 040 738 8031. Lisätietoja löydät yhtiöstä ja Ranuasta https://www.ranuaninfra.fi/ ja www.ranua.fi.

Toivottavasti kiinnostuksesi heräsi ja kerrot meille lisää itsestäsi ja osaamisestasi. Voit jättää hakemuksesi, CV:n ja palkkatoiveesi ma 24.8.2020 klo 9.00 mennessä. Toimitusjohtajan tehtävä täytetään 15.10.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.